Michael Jackson: Ταινία η ζωή του από τον παραγωγό του Bohemian Rhapsody

Η μουσική, η καριέρα και τα σκάνδαλα έρχονται στη μεγάλη οθόνη

Δείτε παλιότερο ρεπορτάζ για τον Michael Jackson από τις ειδήσεις του ANT1

Ο παραγωγός του εξαιρετικού Bohemian Rhapsody για τη ζωή του Freddie Mercury, Graham King, ετοιμάζει νέα ταινία για την πολυσυζητημένη ζωή και την καριέρα του Michael Jackson σε σενάριο του John Logan, που στο παρελθόν είχε επιμεληθεί το σενάριο πολλών μπλόκμπαστερ όπως το The Aviator.

«Ο Michael Jackson με φώναζε γουρούνι, άλογο και αγελάδα!»

Τη σκηνοθεσία του Michael της Lionasgate έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Antoine Fuqua που ξεκίνησε την καριέρα του σκηνοθετώντας βιντεοκλίπ.

Για χρόνια ο Michael Jackson υπήρξε ο απόλυτος βασιλιάς της Ποπ!

Για χρόνια ο Michael Jackson υπήρξε ο απόλυτος βασιλιάς της Ποπ! /Φωτογραφία AP Images/C.F. Tham

«Για μένα δεν υπάρχει άλλος καλλιτέχνης με τη δύναμη, το χάρισμα, τη μουσική ιδιοφυΐα του Michael Jackson. Το έργο του με επηρέασε να κάνω βίντεο κλιπ- ως ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης που παιζόταν διαρκώς στο MTV. Η μουσική του κι αυτές οι εικόνες είναι μέρος της οπτικής μου κι η ευκαιρία να πω την ιστορία του στη μεγάλη οθόνη μαζί με τη μουσική του είναι ακαταμάχητη», είπε ο σκηνοθέτης στο περιοδικό Deadline.

Michael Jackson: «Κοψοχρονιά» πουλήθηκε το περίφημο ράντσο Neverland

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί για τα μέσα στο 2023, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Jackson. Σύμφωνα με τη Lionsgate, ο Fuqua: «Θα κάνει μια εξαιρετική ταινία που θα γιορτάσει και θα παρουσιάσει μια νέα εικόνα από τη ζωή του βασιλιά της Ποπ», παρουσιάζοντας τόσο την εξέλιξη της καριέρας του όσο και τις καταγγελίες που είχαν γίνει εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Μέσα στα χρόνια η εικόνα του αείμνηστου Jackson άλλαξε... τρομερά!

Μέσα στα χρόνια η εικόνα του αείμνηστου Jackson άλλαξε... τρομερά! /Φωτογραφία AP Images/Michael A. Mariant
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top