«Ο Michael Jackson με φώναζε γουρούνι, άλογο και αγελάδα!»

Οι αποκαλύψεις που φέρνει στο φως νέο ντοκιμαντέρ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Janet Jackson

Στον «εξονυχιστικό έλεγχο» από τα ΜΜΕ λόγω του διάσημου επιθέτου της, αλλά και τα χρόνια ζωής στη σκιά του αδερφού της Michael Jackson, αναφέρεται σε νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Janet Jackson

Janet Jackson

Στα 55 της η Janet Jackson υπογράφει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της /Φωτογραφία AP Images

Το Janet εξιστορεί τη ζωή της 55χρονης pop star κι αποκαλύπτει μια πιο σκοτεινή πλευρά της σχέσης της με τον διάσημο αδερφό της. «Υπήρχαν στιγμές που με κορόιδευε και με φώναζε: Γουρούνι, άλογο, πόρνη ή αγελάδα», αναφέρει. «Θα γελούσε και θα γελούσα κι εγώ, αλλά τότε κάπου μέσα μου θα πονούσε», συνέχισε τονίζοντας: «Όταν έχεις κάποιον να πει ότι είσαι πολύ βαρύς, αυτό σε επηρεάζει». 

Η Τζάνετ Τζάκσον επιβεβαιώνει το διαζύγιο της και επιστρέφει στη σκηνή!

Janet Jackson Rhythm Nation

Η Janet Jackson στην εποχή της μεγάλης επιτυχίας με το άλμπουμ Rhythm Nation 1814 /Φωτογραφία AP Images

«Αναπτυσσόμουν σε πολύ μικρή ηλικία κι άρχισα να παίρνω στο στήθος. Το έδενα έτσι ώστε να φαίνομαι πιο επίπεδη», δήλωσε σύμφωνα με τη ΝΥ Post.

Το μουσικό και χορευτικό στιλ της Janet είχε πολλές φορές συγκριθεί με αυτό του αδερφού της

Όπως επίσης εξομολογείται στο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ, αν δεν είχε τόσο μεγάλη φήμη η ζωή της θα ήταν αλλιώς. «Το να έχει το όνομα Jackson συνοδεύεται από πολύ έλεγχο», είπε – ειδικά κατά τη διάρκεια των διαμαχών και των δικαστικών μαχών του Michael που κατηγορήθηκε για παιδεραστία και δημοσιοποιήθηκαν ευρέως. «Ήταν απογοητευτικό για μένα. Έχουμε τις δικές μας ξεχωριστές ζωές και παρόλο που είναι αδερφός μου, αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Αλλά ήθελα να είμαι εκεί για αυτόν, να τον στηρίξω όσο περισσότερο μπορούσα».

Ένα φιλί στη μικρή του αδερφή Janet, έδωσε ο Michael Jackson στα βραβεία Grammy το 1993 /Φωτογραφία AP Images

Ακόμα, η Janet Jackson ανέφερε ότι η δισκογραφικές του εταιρίες τους είχαν απομακρύνει, λέγοντας: «Ένιωσα ότι προσπαθούσαν να το κάνουν πολύ ανταγωνιστικό μεταξύ μας». Όμως, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 κυκλοφόρησαν το ντουέτο Scream που αφορούσε στη δημόσια κατακραυγή που βίωνε -και- τότε ο «Βασιλιάς της Ποπ». 

10 χρόνια μετά - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σορό του Michael Jackson

Janet Jackson La Toya Jackson

Η Janet Jackson με τα παιδιά του Michael Jackson και την αδερφή της La Toya στο μνημόσυνο για τον αδερφό της /Φωτογραφία AP Images

Το ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε το Scream, το ντουέτο του Michael και της Janet Jackson
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top