Σπόντα για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο: «Πόσο καλό καμαρίνι παίζει να έχουν;»

Η συνέντευξη του Δημήτρη Μηλιόγλου στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Μηλιόγλου στο Breakfast@Star

Στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Από τότε που ο παρουσιαστής «κόπηκε» από το πάνελ της εκπομπής οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους δίνουν και παίρνουν. Τι κι αν επέστρεψε στη θέση του, λίγο καιρό μετά. Από ό,τι φαίνεται τα «σύννεφα» δεν έχουν διαλυθεί. Κάτι υπάρχει στον αέρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Δημήτρη. 

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου φέτος βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Τσολάκη κάθε σαββατοκύριακο

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου φέτος βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Τσολάκη κάθε σαββατοκύριακο

«Το καλό με την εκπομπή μας (σ.σ. το OPEN Weekend στο οποίο συμμετέχει) είναι ότι έχουμε καμαρίνι γιατί κάποιες εκπομπές δεν έχουν. Βλέποντας αυτά που έχουν γίνει με Μενεγάκη και Ουγγαρέζο πόσο καλό καμαρίνι παίζει να έχουν εκεί;», σχολίασε αρχικά. «Μερικά πράγματα βγαίνουν προς τα έξω όσο κι αν πας να τα καλύψεις. Πώς να τα βάλεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Και δίκιο να έχεις, έχει τέτοια μαεστρία που θα το χάσεις», πρόσθεσε.

«Ζορίστηκα πολύ όταν κάναμε το Κους Κους. Ήταν μεγάλες οι απαιτήσεις και ο χώρος σκληρός. Όταν κάναμε την εκπομπή με τη Μαριέττα Χρουσαλά, είχα φτάσει 115 κιλά από το άγχος και τη στεναχώρια», είπε.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είπε στη συνέχεια: «Η Σπυροπούλου δε μου άρεσε ποτέ ως παρουσιάστρια. Της δόθηκε μια ευκαιρία και βγήκε και τα είπε τσάτρα πάτρα. Το Καλό Μεσημεράκι έχει κι άλλα χρόνια ζωής».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top