«Να είσαι έξυπνος, να με θάψεις έξυπνα» - Η ενόχληση του Τάσου Σοφρωνίου

Ποια είναι η σχέση του με τους κριτές του GNTM 5;

Η Λιλή Πυράκη συνάντησε τον Τάσο Σοφρωνίου και του έκανε το τραπέζι, λίγο πριν να επιστρέψει στη βάση του στο Παρίσι, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια. 

Ο κριτής του GTNM 5 είναι άνθρωπος της μόδας με πλούσιο βιογραφικό και πολλές μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού η Αλεξία Τράικο! 

«Η συνεργασία μου με τη συντάκτρια μόδας της Vogue, Ιζαμπέλα Μπλόου θα μου μείνει αξέχαστη. Κατάφερα να τη γνωρίσω και να δουλέψουμε μαζί 3,5 χρόνια», αποκάλυψε για την αγαπημένη του συνεργασία. 

Ο ίδιος εξέφρασε στη συνέχεια την πικρία του για τα κακοπροαίρετα σχόλια που γίνονταν κατά καιρούς στις πρωινές εκπομπές για τον διαγωνισμό ομορφιάς.

GNTM 5 Τάσος Σοφρωνίου: «Εγώ βλέπω μια "ΚΑΡΑ-ΚΑΛΛΟΝΑ"» - Σε ποια το είπε;

«Έζησα πολύ δυνατές συγκινήσεις στο GNTM, αλλά και δυσκολίες. Αυτό που δεν περίμενα και θεώρησα ότι είναι παράλογο ήταν η εμμονή με την τοξικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του λόγου τους και ηγούνται προγραμμάτων που το πρώτο πράγμα που έχουν στο μυαλό του είναι πώς θα γίνουν πιο τοξικοί για να πάρουν περισσότερο viewing. Αυτό για μένα είναι δε θέλω να την πω τη λέξη, γιατί θα είναι πολύ σκληρή. Προτιμώ ένας επαγγελματίας της τηλεόρασης να με "θάψει" έξυπνα από το να κάνει την κουτσομπόλα της γειτονιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά φανερά ενοχλημένος.

Ο Τάσος Σοφρωνίου στο Breakfast@Star

Τέλος για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής δήλωσε «Η συνεργασία μου με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα ήταν ευλογία. Με τους guest κριτές ήταν όλα οκ»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top