GNTM Μαρίτα: «Δεν περίμενα για νικήτρια την Αλεξία»

«Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκλαψα»

Οι δηλώσεις της Μαρίτας Καθητζιώτη απο το GNTM 5 στο Breakfast@star

Η Μαρίτα ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ που βρέθηκαν στον τελικό του GNTM 5. Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, αφού νικήτρια του διαγωνισμού μόδας του Star στέφθηκε η Αλεξία Τράικο.

GNTM 5 - Μαρίτα: Βγήκε αρνητική στον κορωνοϊό αμέσως μετά τον τελικό!

Λίγα 24ωρα μετά τον τελικό, η Μαρίτα Καθητζιώτη εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για όσα βίωσε, αλλά και για το γεγονός ότι κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

«Όπως είχα πει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο στόχος ου ήταν να κερδίσω. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στενοχωρήθηκα για ένα μισάωρο. Έκλαψα και το έβγαλα όλο αυτό από μέσα μου. Έκλαψα γιατί αποσυμπιέστικα.  Μετά κατάλαβα ότι η δεύτερη θέση δε θα μου κάνει κάποια διαφορά. Από εκεί και πέρα είναι πάνω μου πώς θα το χειριστώ και πώς θα δουλέψω», είπε αρχικά.

«Δεν περίμενα για νικήτρια την Αλεξία»

Το νεαρό μοντέλο ρωτήθηκε για τη νίκη της Αλεξίας, η οποία θεωρούνταν outsider, και για το αν θα είχε την ίδια αντίδραση αν κέρδιζε η Βικτώρια.

Τελικός GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια είναι η Αλεξία Τράικο!

Τελικός GNTM 5: Η αντίδραση της Μαρίτας στη νίκη της Αλεξίας


«Σίγουρα θα ήταν λίγο διαφορετική η αντίδρασή μου αν θα κέρδιζε η Βικτώρια που ήταν φίλη μου. Πάλι χάρηκα και με τη χαρά της Αλεξίας. Δεν άλλαξε κάτι σε αυτό. Δεν περίμενα για νικήτρια την Αλεξία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει δυνατότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίτα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top