Κότυ GNTM: «Για μένα εγώ έχω κερδίσει. Εγώ θα το έπαιρνα και το ξέρω!»

«Κάποιος ασχολείται πολύ μαζί μου» λέει το μοντέλο στο Breakfast@Star

Η Κότυ ήταν σίγουρη πως θα κατακτήσει τον τίτλο του GNTM 5, όμως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια στην πασαρέλα στο Α΄ μέρος του μεγάλου τελικού τής «γκρέμισαν» το όνειρο!

Τελικός GNTM 5: Live η ανάδειξη της νικήτριας την Παρασκευή 23/12

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Η παίκτρια δυσκολεύτηκε πολύ να περπατήσει επάνω στα τακούνια και έπεσε όχι μία, αλλά…δύο φορές στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της και να κριθεί αναγκαίο να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, αφού χρειάζεται αποθεραπεία και ξεκούραση.

gntm κοτυ

«Για μένα εγώ έχω κερδίσει!»

Κότυ GNTM: «Για μένα εγώ έχω κερδίσει. Εγώ θα το έπαιρνα και το ξέρω!»

«Φάγαμε μία βούτα, φάγαμε και δυο και εγώ σήμερα αποχωρώ από το πλατό. Ήταν λίγο γκίνια. Εγώ θα το έπαιρνα και το ξέρω, οπότε… βλακεία! Χρειάζεται αποθεραπεία το πόδι μου και πρέπει να το ξεκουράσω. Για μένα εγώ έχω κερδίσει! Με μάτιασαν. Απλά κάποιος ασχολείται πολύ μαζί μου. Δεν πιστεύω ότι αυτό έγινε για κακό! Έγινε και σίγουρα φεύγω με πολύ διαφορετικά expectations γιατί καλώς ή κακώς με είχα για τον τίτλο ‘’Κότυ GNTM’’. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω λόγω του ατυχήματος ξενέρωσα φουλ!» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια στην κάμερα του Breakfast@Star λίγο μετά την ξαφνική αποχώρησή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top