Στεφανία Γουλιώτη: Όσα είπε για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Maestro

Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Στεφανίας Γουλιώτη στο Στούντιο 4

Είναι πολύ ταλαντούχα με χρόνια καριέρα -κυρίως- στο θέατρο. Η Στεφανία Γουλιώτη, είναι μια από τις εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικές σεζόν, ξεχωρίζοντας μέσα από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Στεφανία Γουλιώτη: Η ηλικία, ο μυστικός γάμος και η σεξουαλική παρενόχληση

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 την Πέμπτη όπου αρχικά, αναφέρθηκε στους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

«Έχω πετύχει νομίζω, σαν χαρακτήρας στη σειρά. Όλοι οι χαρακτήρες του Χριστόφορου έχουν πετύχει. Έχω να δω τέτοιους χαρακτήρες από το Breaking Bad, που δεν ήξερες τι να νιώσεις για τον άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου. Είναι ωραίο να περιγράφεις τον χαρακτήρα με μια βεντάλια αποχρώσεων», είπε.

«Νιώθω σαν να πρόκειται για θεατρικούς χαρακτήρες, όταν βλέπω τόσες πτυχές. Όταν είδα την εμφάνισή μου στη σειρά, σκέφτηκα "Παναγία μου, θα κάνεις τη νέα Τασσώ Καββαδία"», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Συγκλονίζει η Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό»

Αναφέρθηκε μάλιστα, στον δεύτερο κύκλο της σειράς κι αποκάλυψε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. «Ξέρω ότι στον δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος θέλει να φτιάξει ένα δίπολο μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Ορέστη. Έχουμε μιλήσει για τον δεύτερο κύκλο κι αναμένω να μου στείλει το δεύτερο επεισόδιο, μέσα στην άνοιξη ξεκινάμε τα γυρίσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top