Kate Hudson: Θα γίνει τραγουδίστρια!

Η 43χρονη ηθοποιός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη μουσική βιομηχανία

Η Kate Hudson επιβεβαίωσε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια και ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ πολύ σύντομα!

«Ξέρεις, είχα αυτό το πράγμα στον COVID. Κάθε φορά που κάνεις συνεντεύξεις, ο κόσμος σε ρωτάει αν έχεις μετανιώσει για κάτι. Εγώ απαντώ πως είμαι στην αρχή των 40, οπότε όχι. Όμως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σκεφτόμουν: τι κάνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως γράφει τραγούδια από τα 19 της, όμως ποτέ δεν είχε μοιραστεί τη δουλειά της. «Απλά νόμιζα πως θα ήταν ένα από τα πράγματα που θα μετάνιωνα πολύ. Δεν έχω προσδοκίες. Απλά θέλω να βγάλω τον δίσκο και αυτό κάνω. Και είμαι πολύ περήφανη. Ανυπομονώ», υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχετικά με τη νέα καριέρα που ανοίγει μπροστά της.

Όσο για το πότε θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε το υλικό που προετοιμάζει τόσο καιρό, η ηθοποιός απάντησε πως ο δίσκος της θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά. Πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το στούντιο ηχογράφησης, κάνοντας μία νύξη, χωρίς να επιβεβαιώνει κάτι με σιγουριά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top