Cash or Trash: Μια δυνατή τετράδα πωλητών φέρνει τα αντικείμενά της

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20 με τη Δέσποινα Μοιραράκη

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε στην οθόνη του Star ανανεωμένη για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20 στο Star και στο Cash or Trash!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Μια δυνατή τετράδα πωλητών φέρνει τα αντικείμενά της στο Cash or Trash

Μια δυνατή τετράδα πωλητών φέρνει τα αντικείμενά της στο Cash or Trash

Σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Cash or Trash μια ακόμα δυνατή τετράδα πωλητών, φέρνει τα αντικείμενά της, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης.

Αν μπορούσαν θα έμπαιναν πετώντας, η Μαρία και η κόρη της, η μικρή Λυδία, στο δωμάτιο εκτίμησης, όπου τις περιμένουν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Θάνος Λούδος. Όταν όλα έχουν ένα αέρα μαγείας τότε τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν στο Cash Or Trash! Ο Θάνος Λούδος, με βοηθό του τη μικρή Λυδία, κάνει μια εκτίμηση του αντικειμένου τους, που τους δίνει πραγματικά φτερά για το δωμάτιο των αγοραστών. Η Μαρία και η Λυδία, με το άκρως συλλεκτικό και ιδιαίτερο αντικείμενο και έναν ιερό σκοπό για τη μικρή πωλήτρια, μπαίνουν στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμες να διαπραγματευτούν για το κλείσιμο της καλύτερης συμφωνίας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Θάνο Λούδο

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Θάνο Λούδο

Με στόχο να πουληθεί το αντικείμενό της προκειμένου να βγάλει τα δίδακτρα για τον πιο… μαγικό προορισμό, η μικρή Λυδία, έχοντας στο πλάι της την καλύτερη διαπραγματεύτρια μαμά, δεν αφήνει περιθώριο για καμία χαμηλή προσφορά από τους αγοραστές. Για μια φορά, επιτέλους, ένα αντικείμενο μπερδεύει τον Δημήτρη Δεμερτζή, ο οποίος δεν καταφέρνει να μαντέψει τι κρύβεται κάτω από το βελούδινο ύφασμα. Αν δεν γίνουν τα ανάλογα μαγικά με το ραβδί προσφορών των αγοραστών, η Λυδία και μητέρα της Μαρία είναι αποφασισμένες να πετάξουν… μακριά, αφήνοντας αστερόσκονη πίσω τους.

Ο Νίκος από την Κηφισιά, αν και ρεφλεξολόγος μασέρ, δεν έρχεται με σκοπό να ξεκουράσει τους αγοραστές του Cash Or Trash με τα εξειδικευμένα χέρια του, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, να τους χαλαρώσει με το αντικείμενό του. Η Δέσποινα Μοιραράκη, γνωρίζοντας τη μεγάλη αδυναμία του Νίκου που είναι τα τηλεπαιχνίδια γνώσεων, τον υποδέχεται γεμάτη χαρά αλλά και πολλές απορίες. Παρά την πομπώδη εκτίμηση του Θάνου Λούδου, ο Νίκος απογοητεύεται, αφού περίμενε να ακούσει ένα άλλο νούμερο εκτίμησης. Στο δωμάτιο των αγοραστών, ο Νίκος βάζει σε λειτουργία όλες τις ικανότητές του, τις γνώσεις του από τα τηλεπαιχνίδια, την άνεσή του στον τηλεοπτικό φακό, καθώς επίσης και τη δυναμική του διάθεση να δημιουργήσει την υπεραξία του αντικειμένου του, προκειμένου να αυξήσει τη ζήτηση και τις προσφορές από τους αγοραστές. Άραγε ο Νίκος ξέρει που να βάλει φρένο ή θα συνεχίσει να πιέζει για μια ακόμα υψηλότερη προσφορά, χάνοντας την κατάλληλη στιγμή, που θα μπορούσε να κάνει τη σωστή επιλογή αγοραστή για το αντικείμενό του;

Με αέρα φευγάτο και ρεμπέτικο γεμίζει το δωμάτιο της εκτίμησης, από το αντικείμενο του εκκεντρικού Κωνσταντίνου από την Αθήνα. Αν και το αντικείμενο του νεαρού body modificator ξυπνά γλυκές παιδικές αναμνήσεις στην οικοδέσποινα του Cash Or Trash, το επάγγελμα του Κωνσταντίνου φαντάζει αρκετά ακατανόητο για εκείνη. Ο Θάνος Λούδος, από την πλευρά του, δείχνει να χαίρεται ιδιαίτερα με το αντικείμενο, που φέρνει ο Κωνσταντίνος, καθώς είναι ιδιαίτερο και σπάνιο για την κατηγορία του. Δυσαρεστημένος μεν αλλά αισιόδοξος για τη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή στο Cash Or Trash γιατί πιστεύει πως είναι μια εκπομπή πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό τον κάνει να νιώθει απόλυτη σιγουριά πως το αντικείμενό του είναι μέσα στη λίστα αντικειμένων, που αναζητούν οι αγοραστές της εκπομπής. Ο Δημήτρης Δεμερτζής νιώθοντας σαν να είναι από άλλο πλανήτη, ακούγοντας από τους υπόλοιπους αγοραστές λεπτομέρειες για το επάγγελμα του Κωνσταντίνου χρειάζεται κάτι να τον επαναφέρει στους δικούς του ρυθμούς. Ευτυχώς, το αντικείμενο του Κωνσταντίνου επαναφέρει τον Δημήτρη στη ρομαντική του πραγματικότητα, όμως κάποια λειτουργικά ελαττώματα ρίχνουν τη διάθεση προσφορών.

Έναν Γάλλο φιλέλληνα, και φανατικό τηλεθεατή της εκπομπής, αλλά κυρίως δικό της, υποδέχεται στο δωμάτιο εκτίμησης η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο Fillip, μόνιμος κάτοικος Αθηνών από τη δεκαετία του ’80, κάνει το όνειρό του πραγματικότητα συναντώντας από κοντά τη Δέσποινα Μοιραράκη. Με αρκετά αντικείμενα στη συλλογή του από την οικογένειά του, ο Fillip επέλεξε να φέρει εκείνο που παρά τις φθορές που έχει, το ιδιαίτερο design και η εγγυημένη ποιότητά του, μετράνε πάνω από έναν αιώνα επάνω του. Με νέα στοιχεία από τον Θάνο Λούδο και μια ικανοποιητική τιμή εκτίμησης, ο Fillip ξέρει πως το αντικείμενό του δεν θα αφήσει αδιάφορους τους αγοραστές. Καθώς οι προσφορές ξεκινούν να ζεσταίνονται, το αντικείμενο του Γάλλου Fillip εμφανίζεται σε μια σωστή συγκυρία για την Ιόλη Χιωτίνη. Βγάζοντας δύσκολα τους υπόλοιπους αγοραστές από τη διεκδίκηση του αντικειμένου, η Ιόλη μένει μόνη της στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι όμως αρκετά μια συμπάθεια και μια μέτρια, για τα δεδομένα του πωλητή, προσφορά, για να αφήσει το αντικείμενό του στα χέρια της Ιόλης Χιωτίνη;

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μη χάσεις το Cash or Trash! κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20 στο Star

Μη χάσεις το Cash or Trash! κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20 στο Star

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης

Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου

Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου

Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CashOrTrashGR #StarChannelTv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top