Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα μας»

Τι είπε η παρουσιάστρια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε μια εκδήλωση και η παρουσιάστρια σήμερα στην εκπομπή της, άφησε μερικά υπονοούμενα.

Μίλησε για τη γνωριμία τους και περιέγραψε τη στενή φιλική σχέση που έχουν, ενώ εξήγησε πως έχουν περάσει πολλά μαζί. Άφησε μάλιστα, να εννοηθεί πως αν της δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστούν μελλοντικά, δε θα έλεγε όχι.

Η Φαίη Σκορδά στα 20, τα 30 και τα 40 - Πόσο έχει αλλάξει η παρουσιάστρια

«Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί. Μπορεί να μη μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και να μη βγαίνουμε για ποτάκι, γιατί εγώ δεν βγαίνω έτσι κι αλλιώς έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, αλλά ό,τι και να γίνει, είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ. Αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί, θα είναι δίπλα μου. Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα μας σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει χτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε, πολλές φορές δημιουργούνται εντάσεις ανάμεσα σε συναδέλφους στον χώρο της τηλεόρασης, όμως η ίδια δεν αφήνει να επηρεάσουν τη σχέση της με ανθρώπους που εκτιμά.

«Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί κι ήμασταν μαζί, την ίδια χρονιά που έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε», είπε.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δείτε το εργένικο σπίτι του στη Βούλα!

Την ώρα εκείνη, ο Βασίλης Νομικός σχολίασε: «Η ζωή κάνει κύκλους, μπορεί να συνεργαστείτε πάλι», με την Έλενα Χριστοπούλου να σηκώνεται από τη θέση της και να λέει: «Πες το μας άμα είναι, να φύγω εγώ από τώρα σιγά-σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».

Η Φαίη Σκορδά της απάντησε: «Δεν ξέρω τι γίνεται. Ούτε εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Εδώ θα είμαι...».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top