Στην κορυφή της τηλεθέασης οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Νοέμβριο!

Οι τηλεθεατές έδειξαν ξανά την προτίμησή τους

Αλήθειες με τη Ζήνα

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και τον Νοέμβριο η καθημερινή, επιτυχημένη, κοινωνική εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήταν, για μία ακόμα φορά, η Νο 1 επιλογή των τηλεθεατών.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

Η Ζήνα Κουτσελίνη, γιορτάζει φέτος 30 χρόνια σημαντικής τηλεοπτικής πορείας, παραμένοντας πάντα πιστή στις ανθρώπινες αξίες, στο πάθος της για αλήθεια και προσφορά, μετατρέποντας πάντα τη δυσκολία σε ευκαιρία για ένα νέο μάθημα ζωής.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, αναδεικνύουν όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη δημοσιογραφική έρευνα, αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ, με σεβασμό στην αλήθεια, με ανθρωπιά, αυθεντικό συναίσθημα, θετική προσέγγιση.

Για το διάστημα 1-30/11 η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν πρώτη στη ζώνη της και σημείωσε μερίδια:

  • 18,6% στο σύνολο κοινού
  • 15,9% στο δυναμικό κοινό 18-54
  • 22,1% στο σύνολο του γυναικείου κοινού
  • - 19,2% στο γυναικείο κοινό 18 -54

Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται στο στούντιο από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Μαρέδη, Ρούλα Κουσκουρή και Μαρία Παναγοπούλου.

Στη δημοσιογραφική, καθημερινή έρευνα οι δημοσιογράφοι Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top