GNTM 5: Τα μοντέλα σχεδιάζουν μόνα τους τα ρούχα τους για τη δοκιμασία!

Το σημερινό disadvantage χαλάει εντελώς τα σχέδια δύο μοντέλων!

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση της Ειρήνης, οι εννέα παίκτριες που παραμένουν στον GNTM 5, διαγωνίζονται απόψε σε ένα concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. 

gntm

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στα μοντέλα, στο photoshoot, ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης θα μετατραπούν σε μοναδικά ρούχα με τα οποία οι διαγωνιζόμενες και θα φωτογραφηθούν.

gntm

Τις 9 παίκτριες ωστόσο περίμενε μία έκπληξη! Τα ρούχα τους θα πρέπει να τα φτιάξουν οι ίδιες, με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών!

Ο φωτογράφος Αντώνης Αγριδόπουλος θα φωτογραφίσει τα κορίτσια και ζητούμενό του είναι ήρεμες πόζες και καθόλου υπερβολές.

GNTM 5 - Το σημερινό disadvantage χαλάει εντελώς τα σχέδια δύο μοντέλων!

Η ώρα του μειονεκτήματος προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο τα πράγματα επανέρχονται σε τάξη, λίγο πριν δοθούν οι τελικές οδηγίες. 

Η Μαρίτα, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο έχει στα χέρια της το advantage, ενώ μπορεί να δώσει σε όποια συμπαίκτριά της επιθυμεί το disadvantage.

μαριτα gntm 5

H Μαρίτα αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιαστή – βοηθό της Κότυ με εκείνον της Αλεξίας. Η παίκτρια έκανε ανταλλαγή μοντέλων και σχεδιαστών σκεπτόμενη στρατηγικά και… χάλασε εντελώς τα σχέδια της Κότυ και της Αλεξίας.

gntm 5

gntm

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top