Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι το επόμενο διάστημα -Τι πρέπει να εκμεταλλευτούμε

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Ο Ήλιος προχωρά το πρωί της Τρίτης 22/11 στον Τοξότη εγκαινιάζοντας για φέτος (δεν ισχύει το ίδιο κάθε χρόνο, καθώς ο Ήλιος περνά σε διαφορετική μέρα και ώρα σε κάθε ζώδιο) την έναρξη των γενεθλίων των Τοξοτών. 

Όπως εξήγησε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή Breakfast@Star, είναι μία περίοδος για να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τους στόχους μας, αφού ο Τοξότης βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα και δεν στέκεται στις λεπτομέρειες του παρόντος, αλλά στοχεύει με το τόξο του στο μέλλον! 

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας από την Άση Μπήλιου

αση μπηλιου

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη κάθε χρονιά συνδέεται με την προετοιμασία για την έλευση των Χριστουγέννων, αλλά και την έναρξη της ταξιδιωτικής χειμωνιάτικης περιόδου με όνειρα και σχέδια για τις γιορτές. Δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια η πανδημία μας είχε κόψει τα φτερά σε σχέση με τα ταξίδια και το είχε κάνει δύσκολο να μπορείς να προγραμματίσεις μετά από μερικές εβδομάδες αν θα μπορείς να φύγεις. Όμως φέτος τα πράγματα είναι επιτέλους ελεύθερα κι έτσι μπορείτε στις επόμενες εβδομάδες, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να προγραμματίσετε τα ταξίδια και τις εκδρομές σας. 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους συναισθηματικά. Το βράδυ της Τρίτης θα συναντήσει σε αντίθεση τον Ουρανό προκαλώντας κάποια έκτακτα θέματα που μπορεί να μας βγάλουν από το πρόγραμμα μας ή να μας σοκάρουν.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ήλιο στον Τοξότη στο asibiliou.gr

Δείτε όλα τα επεισόδια του Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top