Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν ένα φοβισμένο κορίτσι κι ας έδειχνα δυνατό»

Η παρουσιάστρια γιόρτασε 30 χρόνια στην τηλεόραση και το Star.gr ήταν εκεί

Δείτε τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.gr

Το βράδυ της Δευτέρας η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση, έχοντας στο πλευρό της σχεδόν όλα τα πρόσωπα που εκείνη έβγαλε στο «γυαλί».

Η Ζήνα Κουτσελίνη «σκίζει» στους πίνακες της τηλεθέασης με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη «σκίζει» στους πίνακες της τηλεθέασης με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα δήλωσε στο Star.gr για τις τρεις δεκαετίες που μεγαλούργησε στη μικρή οθόνη: «30 ωραίος αριθμός... αν το είχα και σε ηλικία θα ήταν καλύτερος!», είπε αρχικά με χιούμορ. «Μεγάλη ημέρα για εμένα η σημερινή, νιώθω πολύ γεμάτη και θα μου πάρει καιρό να συνειδητοποιήσω πόση χαρά εισέπραξα σήμερα.

Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που ήταν εδώ κοντά μου, που γευτήκαμε παρέα τη χαρά μου κι απόλαυσα αυτήν την ημέρα σαν να ήμουν μικρό παιδί που ήθελα να έχω όλα τα παιχνίδια μου», δήλωσε στη συνέχεια.

Κουτσελίνη: Ο λόγος που δεν κάλεσε τη Σπυροπούλου στo πάρτι της

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο και την κόρη τους, Έμμα

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο και την κόρη τους, Έμμα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πόσο έχει αλλάξει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια; «Έχουν αλλάξει πολλά... κυρίως έχω αλλάξει σαν άνθρωπος μέσα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν αρκεί να το θέλουν, Πιστεύω ότι έχω αλλάξει πάρα πολύ. Εκείνο το κορίτσι ήταν λίγο φοβισμένο, ένιωθε αδύναμο κι ας έδειχνε στους άλλους δυνατό. Σήμερα αυτό το κορίτσι πιστεύει στον Θεό, τα έχει αφήσει όλα στη δύναμή του και τη χάρη του και πορεύεται με την αγάπη και την οικογένειά της».

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε με δόξα και τιμή τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε με δόξα και τιμή τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίοδο που βγήκε η ίδια στην τηλεόραση: «Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου και το χάρηκα πάρα πολύ, πια το απολαμβάνω κιόλας. Μετά την πρώτη χρονιά που δεν ήξερα αν το ήθελα, τη δεύτερη χρονιά το πήγα με δύναμη κι αποφάσισα ότι από 'δω και πέρα ανηκω σε αυτό το κομμάτι», απάντησε.

Δάκρυσε η Κουτσελίνη: Ο συνοδοιπόρος είναι και στα καλά και στα δύσκολα

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη δύσκολη επικαιρότητα. «Πιστεύω στο φως κι ότι κάθε δυσκολία και κάθε σκοτάδι έχει μια μικρή χαραμάδα για να βγούμε ξανά στο φως. Πιστεύω σε αυτό το φως από μικρό παιδί γιατί και στα δικά μου σκοτάδια από εκείνη τη χαραμάδα προσπαθούσα να διακρίνω το φως», δήλωσε.

Ζήνα Κουτσελίνη, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Απόστολος Λύτρας & Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ζήνα Κουτσελίνη, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Απόστολος Λύτρας & Ιωάννα Παλιοσπύρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, η Ζήνα Κουτσελίνη ευχήθηκε στα επόμενα χρόνια να δει την κόρη της, τη μικρούλα Έμμα, να τραβάει τη δική της πορεία και να βγει στο δικό της φως.

Κάμερα - μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top