Catwalk by LYNNE: Λατρέψαμε τα looks των μοντέλων του GNTM 5!

Η νέα συλλογή της LYNNE Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2022 είναι έρωτας

Τα κορίτσια του GNTM 5 έκαναν ένα ακόμα catwalk φορώντας δημιουργίες της εταιρείας LYNNE και εντυπωσίασαν κριτές και τηλεθεατές.

Το GNTM αποτελεί το αγαπημένο μας τηλεοπτικό project καθώς συνδυάζει τη μόδα αλλά και το ‘’fun’’ κομμάτι του διαγωνισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Σε κάθε catwalk, στο τελευταίο κομμάτι των επεισοδίων, βλέπουμε τα μοντέλα να εμφανίζονται στο πλατό φορώντας statement looks που επιλέγουν για να σταθούν ενώπιον των κριτών και να κριθούν για τις επιδόσεις τους στο διαγωνιστικό μέρος.

lynne

Οι κριτές, ως fashion experts, προσφέρουν στα κορίτσια στιλιστικές συμβουλές και tips από τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε αστείρευτη έμπνευση και ιδέες για να εξελίξουμε το δικό μας, προσωπικό στιλ.

gntm lynne

To GNTM θέτει υψηλά αισθητικά standards, τα οποία μας παρακινούν να υιοθετήσουμε παρόμοιες εμφανίσεις με τα εντυπωσιακά κορίτσια, δηλαδή chic looks, που θα αναδεικνύουν κάθε στιγμή τη μοναδικότητα και τη θηλυκότητά μας, με τον πιο κομψό τρόπο.

Ρίχνοντας μία ματιά στη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 της LYNNE, του χορηγού ένδυσης που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό διαγωνισμό, θα καταλάβετε γιατί είμαι in loveμε αυτή την εταιρεία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top