Ανατροπή στο GNTM 5: Αυτα είναι τα τέσσερα κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι!

Τα μοντέλα γίνονται πλέον 17 από 13- Η αντίδραση των «παλιών»

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις της Αλεξίας και της Νικόλ, την περασμένη εβδομάδα από το GNTM 5 τάραξαν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κορίτσια να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ελληνικό διαγωνισμό μόδας.

GNTM 5: Η οικειοθελής αποχώρηση που ξάφνιασε τα κορίτσια!

GNTM 5: Κι άλλη αποχώρηση «βόμβα» - Έμειναν έκπληκτοι οι κριτές!

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, ξαναείδαν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των κοριτσιών που πήραν μέρος στο bootcamp και κατέληξαν σε τέσσερις – πολλά υποσχόμενες- κοπέλες.

Δείτε εδώ το επεισόδιο της Τρίτης 25/10

Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο, λίγο πριν την έναρξη του φετινού, πολυαναμενόμενου makeover, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις 13 διαγωνιζόμενες ότι μπαίνουν στο σπίτι τέσσερις ακόμα παίκτριες, τέσσερα νέα μοντέλα! Αυτές είναι η Ραφαέλα, η Γεωργιάννα, η Ντορέλα και η Ειρήνη!

GNTM 5

gntm Νεες παίκτριες

Ντορέλα

gntm Νεες παίκτριες -2

Ραφαέλα

gntm Νεες παίκτριες -3

Ειρήνη

gntm Νεες παίκτριες -4

Γεωργιάννα

Με την είσοδό τους στον διαγωνισμό, τα συναισθήματα των ήδη μέσα στο GNTM μοντέλων ήταν ανάμεικτα. Κάποιες χάρηκαν, ενώ άλλες, όπως η Γιέβα και η Βικτώρια απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη. Η Γιέβα είπε μάλιστα, ότι δεν έχει κάποια προσωπική διαφωνία με τα νέα κορίτσια, αλλά θεωρεί άδικο που έγιναν ξανά 17 από 13 και πως ανυπομονεί να… φύγουν!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top