GNTM 5: Η οικειοθελής αποχώρηση που ξάφνιασε τα κορίτσια!

Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε;

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωση της Αλεξίας να αποχωρήσει οικειοθελώς

Σαν κεραυνός εν αιθρία πέφτει ακόμα μία, μη αναμενόμενη οικειοθελής αποχώρηση. Η Αλεξία, το plus size model, αποφάσισε να φύγει από το GNTM 5, καθώς όπως είπε έχει πολλές υποχρεώσεις με την επιχείρησή της και τελικά κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τα ισορροπήσει. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

«Σήμερα περνάω μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα γιατί οι εξωτερικές υποχρεώσεις και συγκεκριμένα η επιχείρησή μου, με τραβάνε προς τα εκεί. Το οικονομικό κομμάτι κυρίως με απασχολεί στην επιχείρησή μου. Ίσως λανθασμένα νόμιζα ότι μπορούσα να είμαι εδώ και να αφήσω κάποια άτομα να με βοηθήσουν έξω. Είναι το πρώτο plus size πρακτορείο στην Ελλάδα και θέλει λίγο τρέξιμο!», είπε χαρακτηριστικά το 25χρονο μοντέλο.

«Από το 2019 προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και το ήθελα πολύ. Έβλεπα στο όνειρό μου ότι με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είμαι απλά ένα μοντέλο πλέον, αλλά μία επιχειρηματίας κι οι εξωτερικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω κι έχω άτομα, τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Θα φύγω, αποχωρώ. Με στενοχωρεί αλλά από την άλλη και με χαροποιεί. Έχω δύο αγάπες πλέον, μια επιχείρηση και το μόντελινγκ και πρέπει να τα μπαλαντζάρω» τόνισε η Αλεξία Κ.

Οι συμπαίκτριές της δε συγκινήθηκαν ιδιαίτερα, αφού η νεαρή παίκτρια είχε δημιουργήσει ορισμένες εντάσεις μέσα στο παιχνίδι κι αρκετές ήταν οι συμπαίκτριές της με τις οποίες δεν τα πήγαινε πολύ καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top