Μπογδάνος - Καρβελά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης τους

Την περασμένη Δευτέρα έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβελά έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε πατέρας - H πρώτη φωτογραφία του μωρού

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβελά έξω από το μαιευτήριο μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους/ Φωτογράφος Νίκος Δρούκας - Πηγή: NDP

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβελά έξω από το μαιευτήριο μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους/ Φωτογράφος Νίκος Δρούκας - Πηγή: NDP

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι έξω από το μαιευτήριο, από όπου χθες η Ελένη Καρβελά πήρε εξιτήριο.

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Μπογδάνος – Αντιπρόεδρος η Λατινοπούλου

Οι δυο τους πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις, λίγες μέρες αφότου ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους.

«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Καρβελά.

«Ο μπαμπάς έκανε συνολικά ό,τι του είπε η Ελένη. Το βασικό είναι οι σύζυγοι και οι μανούλες να νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε εσένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά είναι όλα καλά. Αφήνουμε τα παλιά πίσω, τις δυσκολίες και τα αρνητικά. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει και με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα», τόνισε η Ελένη Καρβελά.

«Η επαφή με το παιδί σου είναι κάτι το απερίγραπτο, το υπέροχο, το θαυμάσιο. Μοιάζει και στους δύο. Είναι Μπογδανοκαρβελίτσα. Κουκλάρα μάνα έκανε κουκλάρα κόρη», κατέληξε ο ευτυχισμένος πατέρας. 

Ο βουλευτής και η αγαπημένη του έχουν αποφασίσει ήδη το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη κόρη τους κι αυτό θα είναι «Αντωνία». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top