Η εκπομπή της Χρηστίδου δεν έπαιξε J2US και ο Κοκλώνης ξέρει τον λόγο

Προτίμησαν το Μaestro του Παπακαλιάτη και τη Μαρία Κορινθίου

Δείτε το ρεπορτάζ από το Breakfast@Star

Φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στο Mega και τον Alpha, ήταν αυτός που... εξαφάνισε τον Νίκο Κοκλώνη και την πρεμιέρα του J2US από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Παρότι ο παρουσιαστής είναι και παραγωγός του Χαμογέλα και Πάλι.

Μέσα στα ρεπορτάζ της εκπομπής το πρωί του Σαββάτου υπήρχε μπόλικο υλικό για την επερχόμενη πρεμιέρα του σόου, μιας και παραγωγός αυτής είναι η Barking Well Media, η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, λίγο πριν προχωρήσει στο επόμενο θέμα υποσχέθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πως την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, μετά την πρεμιέρα θα είχε πολύ περιεχόμενο από τα παρασκήνια. Όμως, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή μετά την πρεμιέρα του J2USδεν υπήρξε καμία αναφορά.

J2US: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που «εισβάλλει» στο show!

Μιλώντας αποκλειστικά στο Breakfast@Star, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Νίκος Κοκλώνης δηλώνει... ερωτευμένος και μονογαμικός!

«Την Κυριακή η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν έπαιξε την πρεμιέρα του J2US, γιατί δεν πρόλαβε ενώ ήταν προγραμματισμένο. Η πρεμιέρα του σόου ήταν στη σκαλέτα της εκπομπής, αλλά μπήκε έξτρα θέμα, το οποίο ήταν αποκλειστικό και αφορούσε στη νέα σειρά του καναλιού Maestro. Επίσης, ο πιο σοβαρός λόγος που δεν έπαιξε η πρεμιέρα του J2US στο Χαμογέλα και Πάλι είναι ότι η εκπομπή είχε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Μαρία Κορινθίου και τη συνεργασία της με το Πρωινό. Ρεπορτάζ το οποίο μπήκε εμβόλιμα στον προγραμματισμό, καθώς η συμφωνία της ηθοποιού με τον ΑΝΤ1 έκλεισε το πρωί της ίδιας μέρας», δήλωσε ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top