Ο Νίκος Κοκλώνης δηλώνει... ερωτευμένος και μονογαμικός!

Όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα»

Ερωτευμένος και μονογαμικός δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στη νέα του συνέντευξη στην καλή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή της Super Κατερίνα: «Είμαι ερωτευμένος. Πάντα είμαι ερωτευμένος γιατί αν δεν είμαι δεν μπορώ να δημιουργήσω. Και είμαι μονογαμικός. Πάντα είμαι ερωτευμένος, ακόμη κι όταν έχω χωρίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US.

κοκλώνης σε καινούργιου

Ακόμη, ο Νίκος Κοκλώνης είπε ότι είναι ενθουσιασμένος που ξεκινά η νέα σεζόν του σόου: «Δεν είχα σκεφτεί ότι αυτή είναι η 4η σεζόν του J2US. Δεν είχα σκεφτεί πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια. Πότε ξεκίνησε αυτό. Θυμάμαι που έλεγα στο Open ότι δε θέλω να κάνω αυτό το σόου.

Και πώς τώρα έχει εξελιχθεί και το σόου και εγώ. Αυτό που μου έδωσε το J2US και το πιο σημαντικό που έχω κερδίσει τα τελευταία χρόνια είναι η σχέση μου με τον κόσμο και πόσο αυτό με γεμίζει. Αυτή η σχέση αγάπης – μίσους και “τρολαρίσματος” στο Twitter είναι κάτι που μου δίνει ζωή, γιατί είμαι 8 μήνες εκτός. Θέλω τόσο πολύ να ξεκινήσουμε και να πω “Γύρισα”».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top