Νίκος Κοκλώνης: Δεν αποκαλύπτει με τίποτα το τέταρτο μέλος της επιτροπής!

Το γούρι του για την πρεμιέρα του J2US και το παράπονο του

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Ναταλία Γερμανού 

Λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα του J2US στον Alpha, ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε «ζωντανά» στο Καλύτερα Δε Γίνεται

«Χτυπά η καρδιά μου δυνατά, τα τα, τα» τραγούδησε με χιούμορ, ζητώντας στη Ναταλία Γερμανού να του στείλει τη θετική της αύρα για την πρεμιέρα και να είναι καλεσμένη του σε ένα απο τα επόμενα live.

Ο Νίκος Κοκλώνης δηλώνει... ερωτευμένος και μονογαμικός!

Αν κι η παρουσιάστρια του ζήτησε να της αποκαλύψει το όνομα του τέταρτου μέλους της επιτροπής, εκείνος αντιστάθηκε. «Ξέρετε, με δυσκολία κρατάω το στόμα μου κλειστό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω πολλά. Θα μάθετε σε λίγες ώρες το νέο μέλος της παρέας μας. Τραγουδάει, μας έχει εκπροσωπήσει, την αγαπάει πολύ η Ναταλία».

Ο παρουσιαστής και παραγωγός αστειεύθηκε για την «παρατήρηση» που δέχθηκε από το BBC για τη μαραθώνια διάρκεια που πια έχει το J2US στον «αέρα» του Alpha. «Δεν ξέρω ποτέ τι ώρα τελειώνουμε! Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το περιορίσω! Θα σας πω κάτι, για πρώτη φορά στην ιστορία, το BBC ήθελε να μας ρωτήσει πόση διάρκεια έχει το J2US. Μου λέει το BBC χθες, "άκουσα κάτι για έξι ώρες". Λέω "άντε την 4η σεζόν; Ναι". Μου λέει, "Μπορείτε να το κάνετε πιο μικρό;" κι απαντάω πως "είναι δύσκολο, δεν μπορώ όσο και να θέλω". Μου βάζουν χρονικό περιορισμό, δηλαδή ήθελαν, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασαν. 1 ώρα και 30 λεπτά! 1 ώρα και 30 λεπτά θέλω για να ζεσταθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

J2US: Αυτός ο δημοσιογράφος θα τραγουδάει παρέα με την Άντζελα Δημητρίου

«Μου φέρνουν το J2US που γίνεται στην Κροατία για να το δούμε... Το βλέπω, ανοίγω το αρχείο να δω το βίντεο. Λέω, "αυτό παιδιά είναι J2US πραγματικό". Μια σκηνή και δυο φώτα… Εμείς εδώ είμαστε κάτι άλλο και δεν ταιριάζει», συμπλήρωσε.

«Καλεσμένος στην πρεμιέρα του J2US θα είναι ο Βασίλης Καρράς που, όπως έχει ξαναπεί, είναι το γούρι μου. Τον είχα πάρει τηλέφωνο και του λέω "Βασίλη έχω πρεμιέρα". Και μου λέει: "Είναι δυνατόν να λείπω;". Δε φαντάζεστε πόσο ενθουσιάστηκα! Ξεκινάμε με τον Βασίλη κ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Νίκος Κοκλώνης: Γυναίκα η τέταρτη κριτής του J2US

Μπορεί να είναι ο τέταρτος κύκλος του J2US για τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά εκείνος σε κάθε πρεμιέρα έχει το ίδιο δημιουργικό άγχος. «Να μου στέλνετε μηνύματα γιατί θα έχω άγχος», είπε στη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top