Σκορδά: Η παρατεταμένη σιωπή και το σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστια σχολίασε τη δικαστική διαμάχη Μαραντίνη - Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν την Τρίτη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για τη διατροφή των παιδιών τους. 

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Από τις τατουάζ-βέρες, στο δικαστήριο

Ο τραγουδιστής για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Το δικαστήριο καταδίκασε τον τραγουδιστή με ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή.

Μαραντίνης: Ζητά για πρώτη φορά συνεπιμέλεια των παιδιών του

Το θέμα σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Πρωινό μας». Η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας το θέμα, είπε αρχικά: «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια. Εγώ κρατάω αυτό που είπε η Σίσσυ, ότι βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά έμεινε σιωπηλή για αρκετή ώρα κοιτάζοντας την κάμερά της. Στη συνέχεια δήλωσε: «Δε θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top