Χρηστίδου - Μαραντίνης: Από τις τατουάζ-βέρες, στο δικαστήριο

Ο έρωτας, ο γάμος, τα παιδιά και το κανάλι στο YouTube

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έλυσαν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες το πρωί της Τρίτης για τη διατροφή των δυο παιδιών τους.

Στα δικαστήρια Μαραντίνης – Χρηστίδου για τη διατροφή των παιδιών τους

Η παρουσιάστρια κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συζύγου της για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Ο τραγουδιστής δεν πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, ύψους 3.000 ευρώ τον μήνα. 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετά από έναν χρόνο μου ζήτησε τον καναπέ και το ψυγείο»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να καταβάλλει το ποσό, λόγω οικονομικών προβλημάτων, και κρίθηκε ένοχος από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ένοχος ο Θοδωρής Μαραντίνης - 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή

«Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου», δήλωσε η παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα. 

Μαραντίνης στο δικαστήριο

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά - Παύλος Σταματόπουλος / Η παρουσιάστρια πήγε με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά και τον νονό του γιου της, Παύλο Σταματόπουλο

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά / Φωτογραφία: NDP

Σίσσυ Χρηστίδου -  Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας μεγάλος έρωτας, τα τατουάζ- βέρες που έχουν ακόμα και το δύσκολο διαζύγιο

Το πρώην ζευγάρι έφτασε χθες το πρωί στην πρώην σχολή Ευελπίδων και αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι κανείς από τους δυο δεν έχει αφαιρέσει τα τατουάζ – βέρες που είχαν κάνει στα δάχτυλά τους. 

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής, λίγο πριν παντρευτούν το 2009, αποφάσισαν να κάνουν ένα τατουάζ με το σχήμα του άπειρου στον παράμεσο, δηλαδή το δάχτυλο που φοράμε τη βέρα. Αντί να φορούν βέρες επέλεξαν αυτόν τον τρόπο, υποδηλώνοντας στην ουσία ότι η αγάπη τους θα διαρκέσει ως το άπειρο. 

Οι δυο τους έμειναν μαζί 13 χρόνια και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει κάνει ένα τατουάζ με το αρχικό γράμμα του ονόματος της Σίσσυς στον λαιμό του πίσω από το αυτί του, το οποίο έχει μέχρι σήμερα:

Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφάηλ. 

Το ζευγάρι λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί

«Ο ερχομός του γιου μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την αρχή της σχέσης μας δε μας απομάκρυνε, γιατί ήμασταν στη μεγάλη καψούρα κι αυτό βοήθησε. Το μωρό ήταν παιδί του έρωτα. Υπήρχαν, βέβαια, πρακτικά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, ήταν μια μεγάλη αλλαγή.

Ήμασταν και οι δύο μικροί, 27 εγώ, 29 ο Θοδωρής, πολύ αφοσιωμένοι στις δουλειές μας, αλλά επειδή προσαρμόσαμε τελικά το παιδί στη ζωή μας και δεν αλλάξαμε ζωή, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ειδικά το πρώτο παιδί ήταν όλη μέρα μαζί μας στα πλατό, τις συναυλίες, τα live», θα πει η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη που έδωσαν το 2018.

Ο γάμος στη Χαλκιδική και το μήνυμα στο προσκλητήριο

16 Αυγούστου 2009 ήταν η μέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξαν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους σε ένα μέρος αγαπημένο και για τους δυο, το Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του

«Και ποιο όνειρο να φτάσει, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς», έγραφε το προσκλητήριο του ζευγαριού και τίποτα τότε δεν προμήνυε πως θα έφτανε κάποια στιγμή που οι δυο τους θα αποφάσιζαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με 300 καλεσμένους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο πολύ καλός φίλος και μετέπειτα κουμπάρος της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Κανάκης αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού και το κανάλι στο YouTube 

Τον Αύγουστο του 2013, ήρθε στη ζωή, ο δεύτερος γιος τους, Μιχαήλ. Η Σίσσυ τότε, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της και αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι. Κοινές εμφανίσεις, διακοπές, συνεργασίες επί σκηνής σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για αρκετά χρόνια μέχρι το 2018, παρά τις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, προτιμούσε να μένει μακριά από εκπομπές και παρουσιάσεις. Παρέμενε, ωστόσο, δημιουργική αφού είχε φτιάξει τη δική της εταιρεία ρούχων και αργότερα το δικό της κανάλι στο Youtube. Eκτός από δημιουργική, όμως, παρέμενε και μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης προς τον Θοδωρή Μαραντίνη να είναι πολλές.

Τον Οκτώβριο του 2016 με μια φωτογραφία στο instagram το ζευγάρι θα ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου. Λίγες όμως ημέρες μετά, με μια νέα ανάρτηση, οι δυο τους ήρθαν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την απώλεια του μωρού τους.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητά σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…», ήταν τα λόγια με τα οποία τότε ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε επιλέξει να ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου να παραμένει πιο φειδωλή αφού για εκείνη ήταν ακόμα πιο δύσκολο να διαχειριστεί μια τέτοια απώλεια.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media άρχισαν να πυκνώνουν, δημιούργησαν ένα κοινό κανάλι στο Youtube και όλα έδειχναν πως επρόκειτο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

 Όπως αποδείχθηκε όμως στην πορεία, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού ίσως όλα αυτά να ήταν απλώς μια προσπάθεια να γεφυρώσουν το χάσμα που είχε αρχίσει να δημιουργείται στον γάμο τους.

Χρηστίδου- Μαραντίνης: Η ανακοίνωση τουι διαζυγίου 

Τον Απρίλιο του 2019 η Σίσσυ Χρηστίδου με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram θα ανακοινώσει την κοινή απόφαση που πήραν με τον Θοδωρή Μαραντίνη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δηλώνοντας, ωστόσο, ότι παραμένουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους και πως συνεχίζουν να τρέφουν βαθιά εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό, αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς, που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ βρισκόταν εκτός τηλεοπτικού αέρα, λόγω των διακοπών του Πάσχα, μέσα από ένα βίντεο στο Youtube η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της με τον Θοδωρή Μαραντίνη να πάρουν διαζύγιο.

«Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δε μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δε σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό», ήταν μερικά από τα λόγια της.

Τίποτα δεν προμήνυε ένα διαζύγιο. Όπως είχε δηλώσει μετά τον χωρισμό της η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό Ok!: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top