Στα δικαστήρια Μαραντίνης – Χρηστίδου για τη διατροφή των παιδιών τους

Η παρουσιάστρια κατηγορεί τον τραγουδιστή για μη καταβολή της διατροφής

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το πρώην ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια σχέσης, 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών, οδηγήθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών του.

Στο κτήριο 9, έφτασε πρώτη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, οι κουμπάροι και καλοί φίλοι της παρουσιάστριας, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά / Φωτογραφία: NDP

Στα δικαστήρια Μαραντίνης – Χρηστίδου για τη διατροφή των παιδιών τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά / Φωτογραφία: NDP

Ο Θοδωρής Μαραντίνης στα δικαστήρια

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Ένα δυνατό love story που κατέληξε στα δικαστήρια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ένα ζευγάρι που τα είχε όλα, έρωτα, αγάπη, πάθος και απέραντη στήριξη ο ένας στον άλλον! Σύμφωνα με τα όσα δήλωναν κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους η σχέση τους ήταν δυνατή, αλλά είχε εντάσεις. 

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2004 σε μία συναυλία στη Χαλκιδική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο People: «Με τη Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε τη δυνατότητα να πάμε τη σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλέρτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη γνωρισμία ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο Φίλιππος - Ραφαήλ, ο οποίος είναι σήμερα 14 ετών. Έναν χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους γίνεται και ο γάμος τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στις 16 Αυγούστου του 2009. Τον Αύγουστο του 2013 έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, ο Άγγελος Μιχαήλ!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους - Φωτογραφία ndp

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Η πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους

Τον Οκτώβριο του 2016 η παρουσιάστρια είχε μείνει για τρίτη φορά έγκυος. Ωστόσο η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε και αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για την οικογένειά τους.

«Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωής μας που φάνηκε πόσο ουσιαστική και δυνατή είναι η σχέση μας. Τόσο δύσκολες στιγμές συνήθως χωρίζουν ή ενώνουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Εμάς το τραγικό αυτό γεγονός, όπως είναι η αποβολή, ναι, δημιούργησε ένταση και μεγάλη στενοχώρια, όμως ενωμένοι και κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία το ξεπεράσαμε», είχε πει, στο περιοδικό You Weekly και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο frontman των Onirama.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως, παρά την άτυχη έκβαση της εγκυμοσύνης, δε φοβόντουσαν και θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, ενώ, σε ερώτηση για τη δημόσια στήριξη που δείχνει ο ένας στον άλλον, απάντησε πως «μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, σίγουρα υπάρχει κάτι πολύ ουσιαστικό και μια δυνατή αγάπη που μοιραία εκδηλώνεται σε κάθε κίνηση, με οποιονδήποτε τρόπο ή κουβέντα».

Τον Απρίλιο του 2019 και συγκεκριμένα τη Μ. Τρίτη, το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του, το οποίο τότε είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

«Παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.

 Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με το διαζύγιό της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top