Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη είναι μία έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Για την Πέμπτη 29/9 η οποία είναι μία έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα μίλησε η Άση Μπήλιου στη σημερινή εκπομπή Breakfast@Star.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Άση Μπήλιου Η Πέμπτη είναι μία πολύ συναισθηματικα φορτισμένη μέρα

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της σταθερής ομάδας και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. 

Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε. Πιθανώς να έχετε αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα σας ή και κάποια απρόοπτα. 

Σήμερα όμως έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησής της στον Ζυγό. Το πνεύμα της ημέρας είναι να προτιμήσουμε τον διάλογο, τη συναίνεση και τη διπλωματία και όχι την επίθεση και τις επικρίσεις. Εύκολο; Φυσικά και δεν είναι. Σήμερα λοιπόν ας προσπαθήσουμε να πούμε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top