Μην χάσετε την ταινία «Interstellar» απόψε στο Star

Συντονιστείτε στις 22:50

Το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, στις 22.50 συντονιστείτε στο Star για να δείτε την ταινία «Interstellar».

Η υπόθεση:

Καθώς μια ολοένα κι εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία.

Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών  δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν. Η γενναία ομάδα των εξερευνητών αναλαμβάνει την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια…

Η ταινία κέρδισε Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερα Οπτικά Εφέ» ενώ ήταν υποψήφια και σε άλλες τρεις τεχνικές κατηγορίες.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Ισλανδία. Για τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν η τοποθεσία ήταν ιδανική και “επική”, αφού βγάζει την αίσθηση του μακρινού και του ξένου, όπως είναι ο παγωμένος πλανήτης στον οποίο ταξιδεύουν οι εξερευνητές  με σκοπό να σώσουν την ανθρωπότητα. “Όσο πιο ασυνήθιστο και ακραίο θα ήταν το μέρος όπου θα γυρίζαμε την ταινία, τόσο πιο αληθινό θα ήταν το αποτέλεσμα”, σχολιάζει ο Νόλαν. Οι συνθήκες των γυρισμάτων ήταν εξίσου ακραίες αφού τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα ήταν πολύ συχνά και έντονα.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας και είχε επιλέξει τον Τζόναθαν Νόλαν για να γράψει το σενάριο. Τελικά ο Σπίλμπεργκ αποσύρθηκε από το project και ο Τζόναθαν Νόλαν πρότεινε τη συγκεκριμένη συνεργασία στον αδελφό του, Κρίστοφερ.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top