Φινάλε για το Alpha Τώρα: «Από αυτή τη συνεργασία κρατάω τα break»

Τι είπε η Αλεξάνδρα Καϋμένου νστην αυλαία της εκπομπής

Φινάλε έκανε η εκπομπή «Alpha Τώρα» με τον Παναγιώτη Σουρέλη, τον Χρύσανθο Κοσελόγλου και την Αλεξάνδρα Καϋμένου. 

Οι τρεις παρουσιαστές που βρίσκονταν όλο το καλοκαίρι στον «αέρα» του Alpha, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, δίνοντας τη σκυτάλη στο χειμερινό πρόγραμμα του καναλιού, που ξεκινά τη Δευτέρα 5/9.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου πήρε πρώτη τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Θα σας αποχαιρετήσουμε και τέλος. Τέλος γι’ αυτή τη σεζόν. Ήταν μία από τις καλύτερές μου συνεργασίες, ένα από τα ωραιότερά μου καλοκαίρια. Με καλοδεχτήκατε, ανοίξατε αυτή την αγκαλιά που ήρθα στον Alpha. Με ρώτησε ένας φίλος το πρωί «Τι κρατάς από αυτή τη συνεργασία;» κι εγώ του είπα «Τα break». Τα διαλείμματα όπως στο σχολείο, γιατί ήταν υπέροχα τα διαλείμματα αυτά. Θα τα λέμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Εδώ θα είμαστε και οι τρεις στον Alpha. Δεν γλιτώνετε από εμένα εσείς οι δύο», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Καϋμένου απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσελόγλου.

Από τη Δευτέρα 5/9, στην ώρα του Alpha Τώρα, ξεκινούν και πάλι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day και η Κατερίνα Καινούργιου με τη Super Κατερίνα. 

Αλεξάνδρα Καϋμένου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top