Ελένη Φωτοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Άκη Παυλόπουλου!

«Ούτε που θα μπορούσα να φανταστώ τον κόσμο χωρίς να είσαι κομμάτι του»

Δείτε όσα είχε πει η Ελένη Φωτοπούλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε η δημοσιογράφος και σύζυγος του Άκη Παυλόπουλου, Ελένη Φωτοπούλου.

Ελένη Φωτοπούλου: Όσα έγραψε για το «τέλος» του Άκη Παυλόπουλου από το OPEN

Με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης της αδερφής, η άλλοτε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για τη ζωή μαζί της, αλλά και τη σημασία του Αυγούστου για εκείνη.

Άκης Παυλόπουλος & Ελένη Φωτοπούλου σε παλιότερες διακοπές τους

Άκης Παυλόπουλος & Ελένη Φωτοπούλου σε παλιότερες διακοπές τους /Φωτογραφία Instagram

Όπως αποκάλυψε, η αδερφή της είναι ένας από τα πιο κοντινά της πρόσωπα και γιόρτασε τα γενέθλιά της την Τρίτη 16 Αυγούστου.

«Θυμάστε που σας έλεγα για τον Αύγουστο; Τον Αύγουστο λοιπόν έχουν γεννηθεί τα δυο παιδιά μου. Είναι ο μήνας που μου έχει χαρίσει την απόλυτη ευτυχία και μάλιστα όχι 2 αλλά 3 φορές. Βλέπετε, παιδάκι ακόμα, την 16η μέρα του υποδέχτηκα στον κόσμο τη μικρή μου αδερφή (κι ας με περνάει 6 ολόκληρα χρόνια 😜) Ήταν η στιγμή που η ζωή μου υποσχέθηκε πως θα έχω για πάντα μια φίλη αληθινή. Ήταν η στιγμή που η ζωή πραγματοποίησε ένα μεγάλο μου όνειρο: Αν είχα μια αδερφούλα, σκεφτόμουν, θα υπάρχει πάντα κάποιος να μου κρατάει το χέρι στις δύσκολες στιγμές, κάποιος που θα με στηρίζει χωρίς να με κρίνει, κάποιος που θα χαίρεται ειλικρινά με τη χαρά μου και θα νιώθει στο βάθος της δικής του καρδιά τα πιο κρυφά μου συναισθήματα.

Ελένη Μενεγάκη - Η αντίδραση στη συνέντευξη της Ελένης Φωτοπούλου

Πολύ αργότερα ανακάλυψα πως ήμουν διπλά τυχερή γιατί η αδερφή μου δεν ήταν μόνο όλα αυτά αλλά πολύ περισσότερα, πολύ σημαντικότερα! Η αδερφή μου είναι το αποκούμπι των παιδιών μου, η δεύτερη μητρική τους αγκαλιά. Μια αγκαλιά ακούραστη, διαρκής, υπαρκτή ακόμα και εν τη απουσία της. Είναι το ναι στο όχι μου. Η αδερφή μου… αχ η αδερφή μου, που χαμογελάει πάντα, που ρίχνει ένα απαλό φύσημα και απομακρύνει την οργή μου, τον κακό εαυτό μου. Η αδερφή μου που με ξέρει μέχρι το μεδούλι και με αγαπάει για κάθε σπιθαμή του υλικού μου κι ακόμα πιότερο για τις αστοχίες του. Χρόνια πολλά αδερφή μου! Κι αυτή η ευχή εμπεριέχει μια σοβαρή δόση ιδιοτέλειας γιατί αυτόν εδώ τον κόσμο ούτε που θα μπορούσα να τον φανταστώ χωρίς να είσαι κομμάτι του. #happybirthday», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Φωτοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φωτοπούλου στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top