Ελένη Φωτοπούλου: Όσα έγραψε για το «τέλος» του Άκη Παυλόπουλου από το OPEN

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

Έτσι... αποχαιρέτησε ο Άκης Παυλόπουλου το Ώρα Ελλάδος

Στο τέλος της σημερινής του εκπομπης, ο Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε μια για πάντα το OPEN, αφού σύντομα αλλάζει τηλεοπτική στέγη

Άκης Παυλόπουλος: Συγκινητικό φινάλε με τις on air φωνές των παιδιών του

Οι συνεργάτες του, είχαν οργανώσει ως έκπληξη να ακουστούν στο κλείσιμο της εκπομπής οι ευχές από τα παιδιά του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Όπως είναι γνωστό, ο Άκης Παυλόπουλος από τη νέα τηλεοπτική χρόνια θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ και το πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και της Ντόρας Κουτροκόη.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου είναι παντρεμένοι εδώ κι αρκετά χρόνια

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου είναι παντρεμένοι εδώ κι αρκετά χρόνια /Φωτογραφία Instagram

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής, η σύζυγος του δημοσιογράφου, Ελένη Φωτοπούλου που για χρόνια βρισκόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έστειλε το δικό της μήνυμα, με αφορμή την αποχώρησή του από το OPEN

Άκης Παυλόπουλος: Ανακοίνωσε δημόσια ότι έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς

H ίδια έγραψε στο Instagram: «Να φεύγεις… και να έχουν όλοι οι συνεργάτες σου μια καλή κουβέντα να πουν. Να σε αποχαιρετούν συγκινημένοι… Μεγαλύτερη επιβράβευση απ´ αυτή δεν υπάρχει! Βλέπεις οι δουλειές είναι μια δεύτερη οικογένεια κι εγώ ξέρω από πρώτο χέρι πως εσύ @akispavlopoulos πρώτα και πάνω απ´ όλα την οικογένεια έχεις, τους ανθρώπους σου! Καλή συνέχεια, καλά ταξίδια σ’ απάνεμα νερά, με τη γενναιόδωρη καρδιά σου για πυξίδα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top