Βαγγέλης Περρής: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό του βήμα - Πού θα τον δούμε;

Τέλος από τον ANT1

Βαγγέλης Περρής

Όπως η Φαίη Σκορδά έτσι και ο Βαγγέλης Περρής δε θα βρίσκεται πλέον στον Ant1 και στο «Πρωινό» αλλά «μετακομίζει» σε άλλη στέγη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής υπέγραψε με το OPEN και τη νέα χρονιά θα τον δούμε στη σατυρική – τι άλλο;- εκπομπή με τίτλο «Λάβα».

Στη «Λάβα» ο Περρής  θα σχολιάζει την επικαιρότητα, μαζί με την ομάδα του η οποία απαρτίζεται από την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη και τον Χρήστο Χριστόπουλο.

Μαζί τους θα βρίσκονται και οι Σταυρούλα-Μελισσάνθη Κράτα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και Έλενα Κρεμλίδου – Μαριπόζα.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Περρής έχει συνεργαστεί ξανά με την Αθηναΐδα Νέγκα, στην εκπομπή «Rodeο» στον ΣΚΑΪ, ενώ μαζί τους είχαν και την Άννα Μαρία Βέλλη. Το «Rodeo» είχε αιφνίδιο τέλος, με τους τρεις τους να μεταφέρονται στο Epsilon κάνοντας το «Circo».

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τη «Λάβα»

«Η επικαιρότητα ζεματάει τόσο πολύ που λίγοι τολμούν να την αγγίξουν. Απουσιάζουν οι βαθιές αναλύσεις, οι τολμηρές προτάσεις, οι γενναίες δράσεις. Την ώρα που τα ειδησεογραφικά κάστανα κοχλάζουν, αναζητούνται αυτοί που θα τα βγάλουν από τη φωτιά και η Ιστορία διάλεξε:

Την κλασική Ελληνίδα μανούλα Ερμιόνη/ Ελπίδα/Κυριακή/ Κουζουλού.

Την παλαίμαχο δημοσιογράφο-ερευνήτρια Μπέμπα Αντιπαριώτη.

Τον υποψήφιο παίκτη ριάλιτι Ετιέν Μουστακάκη.

Την influencer με τα τεράστια giveaway, Ρεγγίνα Ροζασάματ.

Τον δάσκαλο αυτογνωσίας Άρη Κοντοχωριανόπουλο (γνωστός ως Τι-Καμασάλα).

Επειδή «η ισχύς εν τη ενώσει», οι παραπάνω αναγνωρισμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, συντόνισαν τις δυνάμεις τους με τέσσερις κορυφαίους συγγραφείς που κοσμούν τα ελληνικά γράμματα: Την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη, τον Χρήστο Χριστόπουλο και τον Βαγγέλη Περρή.

Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε κάθε γωνιά όπου η επικαιρότητα βγάζει σπίθες, για να δημιουργήσει ένα δισεβδομαδιαίο ντοκιμαντέρ που θα εκφωνεί η βαθιά φωνή του Νίκου Ψαρρά.

Ο κρατήρας σταματά πλέον να είναι αδρανής, ο φλοιός της συγκάλυψης σείεται, η «ΛΑΒΑ» εντός ολίγου εκρήγνυται, το καυτό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Στο πλευρό των σχολιαστών και συγγραφέων θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης και μία πλειάδα υπέροχων ηθοποιών: Σταυρούλα-Μελισσάνθη Κράτα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και Έλενα Κρεμλίδου.

Η ΛΑΒΑ έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top