Shopping Star: Δείτε το trailer της νέας τηλεοπτικής σεζόν με τη Βίκυ Καγιά

Η fashion expert μας περιμένει σε μια ακόμα περιπέτεια μόδας

Δείτε το νέο trailer του Shopping Star

Το «Shopping Star», η πιο επιτυχημένη μεσημεριανή συνήθεια, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από όλες τις γυναίκες και όχι μόνο, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο, στο νέο πρόγραμμα του Star για τη σεζόν 2022 - 2023, έτοιμο να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της! 

Το ιδανικό look για «Pool Party σε 5άστερο ξενοδοχείο»

Σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι! 

Η Βίκυ Καγιά υποδέχεται τα κορίτσια, που θα απολαύσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν, τα οποία την εμπιστεύονται, μοιράζονται μαζί της την αγάπη τους για τη μόδα και τα ψώνια και κάνουν fashion therapy στο Shopping Star!

H Βίκυ Καγιά για έβδομη σεζόν ηγείται του Shopping Star

H Βίκυ Καγιά για έβδομη σεζόν ηγείται του Shopping Star

Γιατί η μόδα είναι το πάθος μας και το ομολογούμε! Και αυτή τη σεζόν διασκεδάζουμε και μοιραζόμαστε ωραίες ιστορίες, φανταστικές αγορές, ατέλειωτες πρόβες, την πιο φιλόξενη πασαρέλα,  τα τελευταία trends, την ανεμελιά, που όλες έχουμε ανάγκη! 

Η Βίκυ Καγιά με χαμόγελο, ζεστασιά, θαυμασμό,  σε περιμένει στον πιο κεφάτο πλανήτη της μόδας, όπου εσύ είσαι το αστέρι, στον πλανήτη του Shopping Star! 

Summer chic η Βίκυ Καγιά: Με κόκκινο στράπλες μπικίνι κολυμπάει στη θάλασσα

«Shopping Star», ο απόλυτος ορισμός της εμπειρίας του shopping, η καθημερινή, απολαυστική βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική και τα πολύτιμα, ευρηματικά tips της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, έρχεται για 7η χρονιά στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top