Elif: Ποιες σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μελέκ; Δείτε το νέο επεισόδιο

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Παρασκευής 12/8

Elif: Τι Θα Γίνει Tην Παρασκευή 12/8/22

Η Φιντάν καλεί την Κιγιμέτ και υπερβάλλει στις πληροφορίες που έχει μάθει. Η Κιγιμέτ είναι ανικανοποίητη. Εκείνη την ώρα, η Μελέκ μιλάει με άλλες συγκρατούμενες και τους λέει ότι η δικηγόρος της θα υποβάλλει έφεση για να τη βγάλει από τη φυλακή. Η Νεσρίν  ακούει τη συζήτησή τους. Την ημέρα του επισκεπτηρίου, η Κιγιμέτ πηγαίνει να δει τη Φιντάν. 

Δείτε το νέο επεισόδιο της Elif (1117)

Σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μελέκ.  Η Νουρτέν, μια κρατούμενη,  αρρωσταίνει. Η Μελέκ θέλει να τη βοηθήσει, αλλά η Νουρτέν φοβάται τη Φιντάν. Η Μελέκ αγνοεί τη Φιντάν και της φέρνει σιρόπι για τον βήχα. Στην έπαυλη, ο Κερέμ  θυμάται τη συνομιλία του με την Ασλί. Η Χουμεϊρά έρχεται και προσπαθεί να του μιλήσει. Για να φανεί δυνατός, σηκώνεται και ετοιμάζει τη βαλίτσα του για το επαγγελματικό του ταξίδι. Ο Μαχίρ έρχεται για να πάρει τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά.

Η Μπιρτσέ προσπαθεί να μιλήσει με την Ασλί. Εκείνη, για να φανεί αποφασισμένη, σηκώνεται όρθια και ετοιμάζει την τσάντα της για το επαγγελματικό ταξίδι. Ο Ακίν έρχεται για να πάρει την Μπιρτ΄σε, τη Φιλίζ και την Ασλί.  Στο ξενοδοχείο, η Ασλί και ο Κερέμ έρχονται αντιμέτωποι. Προσπαθούν να μην κοιτάζει ο ένας τον άλλο αλλά  σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, ο Κερέμ αποκτά το θάρρος του και προσπαθεί να  μιλήσει στην Ασλί. Στην έπαυλη, η Ελίφ μένει με τη Γκιουλσούμ, τη Ματσιντέ και την Κιγιμέτ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top