Χρήστος Μάστορας: Απάντησε αν είναι σε σχέση με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Τι είναι αυτό που τον ενοχλεί με τη δημοσιότητα;

Δείτε βίντεο για τον Χρήστο Μάστορα από την εκπομπή Breakfast@Star

Καλεσμένοι στη ραδιοφωνική εκπομπή #PameParaliaProject του Τάσου Ριζόπουλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας. Μάλιστα, ο τραγουδιστής μάλιστα ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την προσωπική του ζωή

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Χορεύει τραγούδι του Χρήστου Μάστορα στο Tik Tok

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικός απάντησε στην ερώτηση αν είναι σε σχέση με το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε μέσα από GNTM.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ενα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στην Ελλάδα! /Φωτογραφία Instagram

O ίδιος λοιπόν, αρνήθηκε ότι βρίσκεται αυτή την περίοδο σε σχέση, απαντώντας: «Δεν έχω σχέση όχι. Eίμαι ελεύθερος». Για το αν τον ενοχλούν αυτές οι φήμες που ακούγονται ή αν τον εγκλωβίζουν στο φλερτ του με τις γυναίκες απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δε με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους»

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Φωτογραφία από τη Χαλκιδική

Χρήστος Μάστορας: Όσα είπε για Ψινάκη & X Factor

Ο frontman του συγκροτήματος ρωτήθηκε για την απρόσμενη προσθήκη του Ηλία Ψινάκη στο X Factor, την οποία και πρότεινε ο ίδιος, σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης του μουσικού talent show, ήταν σαφής. «Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου. Τα νούμερα και όλα αυτά δεν αφορούν καθόλου εμένα. Είναι κάτι που… Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου, αξιοπρεπώς θεωρώ, και δεν ήταν ακριβώς δουλειά για εμένα. Ήταν ένα σημαντικό "έργο" το να προσπαθείς να βρεις ένα ταλέντο, να το βοηθήσεις κι ίσως να πάρεις κι εσύ κάποια στοιχεία μουσικά για να εξελιχθείς κι εσύ δημιουργικά», δήλωσε αρχικά.

«Το X Factor ήταν για μένα μια πολύ, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τώρα αυτό που έγινε με τον κ. Ψινάκη και τον κ. Μουρατίδη αφορά καθαρά το MEGA. Φυσικά τους ήξερα, τους συμπαθώ και τους έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες» συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Μάστορα στον Τάσο Ριζόπουλο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top