Σπύρος Λάμπρου: Τιμητική διάκριση για τον δημοσιογράφο του STAR

Ο anchοrman του STAR βραβεύτηκε από τον Δήμο Ερμιονίδας και τον Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε

Όσα είπε για τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη Μαριούπολη της Ουκρανίας στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Είναι ο παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR τα Σαββατοκύριακα και σπουδαίος δημοσιογράφος. Ο Σπύρος Λάμπρου είναι ένας επαγγελματίας με μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης, ένας έμπειρος ρεπόρτερ με πολλών ετών διαδρομή στα Μέσα και τις Ειδήσεις. 

Σπύρος Λάμπρου: «Όταν με σημάδευε το τανκ δεν ένιωσα ούτε ταχυκαρδία»

Πάνω από όλα, ο Σπύρος Λάμπρου είναι ένας εξαιρετικός πολεμικός ανταποκριτής. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο κλήθηκε να επιτελέσει τη φετινή χρονιά όταν μαζί με το συνεργείο του STAR βρέθηκε στην Μαριούπολη, από όπου μετέφερε με ηρεμία και αντικειμενικότητα τις εξελίξεις του πολέμου Ρωσίας - Ουκρανίας. 

Για αυτό το έργο απέσπασε τιμητική διάκριση από τον Δήμο Ερμιονίδας και την Πανελλήνια Ένωση Φωτορεπόρτερ. Ο ίδιος, περήφανος για αυτή του την επιτυχία, ανήρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς φωτογραφίες από την βράβευση, τις οποίες συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα:

«Βράβευση πολεμικών ανταποκριτών. Μεγάλο ευχαριστώ στην πανελλήνια ένωση φωτορεπόρτερ, στον δήμαρχο Ερμιονίδας και στο Star για την εμπιστοσύνη του! Μεγάλη συγκίνηση για την Μαριούπολη που δεν υπάρχει!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top