Σπύρος Λάμπρου: «Όταν με σημάδευε το τανκ δεν ένιωσα ούτε ταχυκαρδία»

Η μεταγραφή στο Star και η συνεργασία με τη Μάρα Ζαχαρέα

Για το νέο του «τηλεοπτικό σπίτι», το Star, την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα και τη συνεργασία του με τη διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε ο Σπύρος Λάμπρου στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol.gr.

«Μετά από 17 χρόνια ένιωσα ότι έκανα τον κύκλο μου στον Alpha και είπα ότι καλό είναι να κάνω μια αλλαγή. Η πρόσκληση του Star ήταν μια πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα που την άρπαξα από τα μαλλιά», είπε ο παρουσιαστής του Star.

Σπύρος Λάμπρου και Χάρης Λεμπιδάκης 1

Ο Σπύρος Λάμπρου και ο Χάρης Λεμπιδάκης

Ο Σπύρος Λάμπρου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τη διευθύντρια ειδήσεων κι ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα. 

«Αν δεν ήταν η Μάρα Ζαχαρέα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για μένα. Μου άφησε το περιθώριο να βάλω το δικό μου λιθαράκι στο δελτίο. Είναι πάντα δίπλα μας και διαθέσιμη, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα που παρουσιάζω εγώ το δελτίο ειδήσεων, μας συμβουλεύει κι αν κάτι δεν πάει καλά είναι εκεί για να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι δεν πήγε καλά», τόνισε. 

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης; Όπως είπε φυσικά και θέλει να βλέπει το δελτίο ειδήσεων ο κόσμος, καθώς αυτό επιβεβαιώνει ότι κάνει καλή δουλειά, προσπαθώντας πάντα το δελτίο να είναι άρτιο, πλήρες και να λέει τις ειδήσεις όπως είναι. 

Σπύρος Λάμπρου και Χάρης Λεμπιδάκης 2

Ο Σπύρος Λάμπρου μίλησε για το δελτίο του Star τα Σαββατοκύριακα και την εμπειρία του στον πόλεμο της Ουκρανίας

Όσον αφορά στην τελευταία του αποστολή στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία, ο Σπύρος Λάμπρου αποκάλυψε πως δεν επέτρεψε στον εαυτό του να εμπλακεί συναισθηματικά με ό,τι αντίκριζε. 

«Όσο ήμουν στον πόλεμο υπήρχε μέσα μου ένα κενό. Μετέφερα στους τηλεθεατές αυτά που έβλεπα χωρίς να μπω σε μια διαδικασία συναισθηματική γιατί θα με έριχνε και δε θα μπορούσα να συνεχίσω. Ακόμα κι όταν μας σημάδευαν τα κανόνια των τανκ δεν ένιωσα ούτε ταχυκαρδία. Ήταν μια νεκρή στιγμή που περίμενα να δω πώς θα εξελιχθεί», είπε. 

Τα πράγματα βέβαια ήταν διαφορετικά όταν επέστρεψε στην πατρίδα και έβλεπε από μακριά όσα διαδραματίζονταν στην Ουκρανία. 

«Όταν γύρισα, αυτό που με συγκλόνισε είναι ότι περιοχές στις οποίες βρισκόμουν πριν από 15 μέρες ήταν ισοπεδωμένες και ήξερα ότι εκεί έμεναν Έλληνες, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είτε είχαν ξεριζωθεί, είτε ήταν νεκροί», είπε. 

Τέλος έκλεισε με μια αισιόδοξη ευχή για ένα ευχάριστο και κυρίως ήσυχο καλοκαίρι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top