O Will Smith ζητάει ξανά συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι

«Τους τελευταίους μήνες σκέφτηκα πολύ και έκανα προσωπική δουλειά»

Δείτε βίντεο - αρχείου για το χαστούκι στα Όσκαρ από το Breakfast@Star

«Συγγνώμη» ζήτησε για μία ακόμα φορά ο Will Smith από τον Chris Rock για το πολυσυζητημένο χαστούκι που του έδωσε στη βραδιά απονομής των βραβείων Όσκαρ.

will smith

Η στιγμή όπου ο Will Smith χαστουκίζει τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ /AP Images

Mέσα από ένα βίντεο σχεδόν έξι λεπτών, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι θαυμαστές του σχετικά με το περιστατικό στα Όσκαρ. 

Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες, ο Rock «έλυσε» επιτέλους τη σιωπή του σχετικά με το χαστούκι που δέχτηκε τότε (τέσσερις μήνες πριν).

Chris Rock: «Έλυσε» τη σιωπή του για το χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ

«Γιατί δεν ζήτησες συγγνώμη στον Κρις κατά την ομιλία σου για την αποδοχή του βραβείου;», ήταν μία από τις ερωτήσεις που έκανε κάποιος στον Will Smith.

«Ήμουν θαμπωμένος τότε. Όλα είναι συγκεχυμένα. Επικοινώνησα με τον Chris και το μήνυμα που μου έστειλε είναι ότι δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει και πως, όταν είναι, θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί μου. 

Οπότε θα σου πω, Chris, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ, όποτε είσαι έτοιμος, για να μιλήσεις. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Chris. Είδα μια συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του και, ξέρετε, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει. Δεν είχα σκεφτεί πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν εκείνη τη στιγμή, άρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Chris και στην οικογένεια τού. Ειδικά στον Τony Rock, που είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Και αυτό είναι μάλλον κάτι που δε διορθώνεται.

Πέρασα τους τελευταίους τρεις μήνες επαναλαμβάνοντας και κατανοώντας τις λεπτομέρειες και την περιπλοκότητα αυτού που συνέβη εκείνη τη στιγμή. Και δε θα προσπαθήσω να μιλήσω για όλα αυτά τώρα, αλλά μπορώ να πω σε όλους εσάς ότι δεν υπάρχει κανένα κομμάτι μου που πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να συμπεριφερθώ εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει κανένα μέρος μου που πιστεύει ότι αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίσεις μια αίσθηση έλλειψης σεβασμού ή μια προσβολή» είπε ο Will Smith.

Will Smith: «Η Jada Pinkett Smith  δεν είχε καμία σχέση με το χαστούκι»

will smith

Η Jada Pinkett Smith και ο Will Smith αμέσως μετά το ατυχές συμβάν στα Όσκαρ /AP Images

«Όταν η Jada αντέδρασε, σου είπε να κάνεις κάτι;», ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ο Smith.

Η απάντηση του Will Smith:

«Όχι. Έκανα μια επιλογή μόνος μου, με βάση τις δικές μου εμπειρίες και το δικό μου παρελθόν με τον Κρις. Η Jada δεν είχε καμία σχέση. Ζητώ συγγνώμη, μωρό μου. Θέλω να πω συγγνώμη στα παιδιά και την οικογένειά μου για την ένταση που έφερα γύρω από όλους μας. Σε όλους τους άλλους υποψήφιους, ξέρετε, αυτή είναι μια κοινότητα, κέρδισα επειδή με ψηφίσατε και μου ραγίζει την καρδιά να έχω κλέψει και σπιλώσει τη στιγμή σας. Ακόμα μπορώ να δω τα μάτια του Questlove, ξέρετε, συνέβη στο βραβείο του Questlove και, ξέρετε, μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή πραγματικά. Είμαι άνθρωπος, έκανα ένα λάθος, είμαι μετανιωμένος». 

«Τι θα έλεγες σε όσους σε θαύμαζαν πριν από το χαστούκι ή εκείνους που είπαν ότι τους απογοήτευσες;» ρωτήθηκε, τέλος, ο διάσημος ηθοποιός.

«Υπάρχουν δύο πράγματα. Το πρώτο, το να απογοητεύεις τους ανθρώπους είναι το βασικό μου τραύμα. Σιχαίνομαι να απογοητεύω ανθρώπους. Συνεπώς, με πονάει ψυχολογικά και συναισθηματικά να ξέρω ότι δεν ήμουν στο ύψος της εικόνας και της ιδέας των ανθρώπων για εμένα και η δουλειά που προσπαθώ να κάνω είναι πως είμαι βαθιά μετανιωμένος και προσπαθώ να είμαι μετανιωμένος χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Σωστά;

Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος και προσπαθώ να μη θεωρώ τον εαυτό μου σκάρτο. Άρα θα έλεγα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι ξέρω πως ήταν δυσνόητο και σοκαριστικό. Αλλά σας υπόσχομαι ότι είμαι βαθιά αφοσιωμένος και δεσμευμένος στο να φέρνω φως και αγάπη και χαρά στον κόσμο. Και, ξέρετε, αν περιμένετε, υπόσχομαι ότι θα μπορέσουμε να είμαστε και πάλι φίλοι», είπε ο Smith.

Δείτε το βίντεο «συγγνώμης» του Will Smith:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top