Chris Rock: «Έλυσε» τη σιωπή του για το χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ

Πώς αποκάλεσε τον εαυτο του;

Δείτε βίντεο για το χαστούκι στα Όσκαρ από το Breakfast@Star

Aν κι έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες, ο Chris Rock «έλυσε» επιτέλους τη σιωπή του σχετικά με το χαστούκι που δέχτηκε από τον Will Smith στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ

Κρις Ροκ: Οι πρώτες δηλώσεις για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Η στιγμή όπου ο Will Smith χαστουκίζει τον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

Στο συμβάν που σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη, ο Smith ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Chris Rock μιλούσε, του έριξε ένα χαστούκι κι επέστρεψε στη θέση του. Συγκεκριμένα, ενώ ο Rock παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ, πρότεινε στη Jada Pinkett Smith να γυρίσει σίκουελ για το G.I. Jane, στο οποίο η Demi Moore είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο κωμικός έκανε το αστείο, ο κινηματογραφικός σταρ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του έκανε μια γκριμάτσα, δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε

Γουίλ Σμιθ: «Η συμπεριφορά μου στα βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη»

Η Jada Pinkett Smith κι ο Will Smith αμέσως μετά το ατυχές συμβάν στη σκηνή των Όσκαρ

Η Jada Pinkett Smith κι ο Will Smith αμέσως μετά το ατυχές συμβάν στη σκηνή των Όσκαρ /Φωτογραφία AP Images

Χωρίς να πει κάτι και φανερά ενοχλημένος, ο Smith σηκώθηκε έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι κι επέστρεψε στη θέση του.

Γουίλ Σμιθ: Δεκαετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Ροκ

Μήνες μετά το συμβάν, ο Chris Rock κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Madison Square Garden το περασμένο Σάββατο, θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό ότι σε καμία περίπτωση δε θεωρεί τον εαυτό του «θύμα». «Δεν είμαι θύμα, ούτε πήγα στο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να πάω για να γιατρευτώ από το κόψιμο ενός χαρτιού», δήλωσε με το γνωστό του χιούμορ.

Στη συνέχεια, μάλιστα ο Kevin Hart, ο οποίος πήρε κι εκείνος μέρος στην εκδήλωση, έφερε στη σκηνή μια ζωντανή κατσίκα και τη σύστησε ως... Will Smith. Τότε, ο Rock δήλωσε αστειευόμενος πως: «Αν περιμένει κανείς να μιλήσω δημόσια για αυτό, θα απογοητευτεί. Δε θα το κάνω. Θα φτάσω το θέμα στο Netflix και θα δείτε εκεί τι έχω να πω».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την Daily Mail
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top