Survivor -Ημιτελικός: Παναγιώταρου και Δάντης στο πλευρό των συντρόφων τους

Όλα όσα έγιναν τη βραδιά του ημιτελικού

Από τον Ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βεϊκου δε θα μπορούσαν να λείπουν οι σύντροφοι των παικτών!

Το ριάλιτι επιβίωσης μετά από επτά μήνες ρίχνει αυλαία αύριο με τον Άρη Σοϊλέδη, τον Στάθη Σχίζα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊς Εμμανουηλίδου να είναι οι παίκτες που διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό, με τις δύο γυναίκες να αποχωρούν.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Στάθη Σχίζα

Ανάμεσα στους θεατές είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Χρήστο Δάντη που βρίσκονται εκεί προκειμένου να δουν τους συντρόφους τους Στάθη Σχίζα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Χρήστος Δάντης

Χρήστος Δάντης

Μάλιστα, ο τραγουδιστής κατά την είσοδο της συντρόφου του σηκώθηκε πάνω για να τη χειροκροτήσει χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του που την έβλεπε για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Χρήστο Δάντη προκειμένου να πει δυο λόγια για την αγαπημένη του. Ο γνωστός τραγουδιστής όμως επέλεξε αντί να μιλήσει να της πει όλα όσα ήθελε μέσα από ένα τραγούδι του.

«Σ’ αγαπάω απλά» είναι το τραγούδι που αφιέρωσε ο Χρήστος Δάντης στην Ασημίνα Χατζηανδρέου προκαλώντας τη συγκίνησή της.

«Έλιωσε» ο Στάθης Σχίζας μόλις είδε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης μόλις είδε την αγαπημένη του στο κοινό συγκινήθηκε και είπε: «Είναι ένα όνειρο, όταν μπαίνεις στο παιχνίδι να φτάσεις μέχρι εδώ. Δεν μπορείς να λες ότι θα φτάσεις στον Τελικό και τον Ημιτελικό, εγώ το έπαιρνα βδομάδα- βδομάδα. Είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα του να φτάνεις ως εδώ και να θυμάσαι όταν έμπαινες στο παιχνίδι. Μπήκαμε απότομα στον πολιτισμό, τους βλέπω με καλά ρούχα, πολύς κόσμος, οι άνθρωποί μας, είναι συγκλονιστικό. Η κοπέλα μου η πανέμορφη, η μητέρα μου…» είπε ο Στάθης Σχίζας δείχνοντας στο κοινό την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δίπλα στη μητέρα του.

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, την είδε δε μπορούσε να μην της δώσει το μικρόφωνο και της ζήτησε να σηκωθεί όρθια προκειμένου να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε, αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρυφερά για τον φιναλίστ του Survivor.

Όπως ήταν φυσικό, ο Στάθης  θέλησε να σπεύσει να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής δεν τον άφησε και του ζήτησε να κάτσει στη θέση του!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top