Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Στάθη Σχίζα

Ο παίκτης του Survivor έφτασε στον ημιτελικό

Η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις παίκτες του πέμπτου κύκλου του Survivor που κατάφεραν να έχουν μια θέση στον αποψινό ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Όλοι πλέον επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ημιτελικού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

«Αστέρι μου. Φτάσαμε στον ημιτελικό!!! Πόσο περήφανη με έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό!!!

Είσαι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που σε έχουμε στην ζωή μας … Τί να πρώτο πω για τον χαρακτήρα σου! Η ηρεμία σου , η σεμνότητα σου, το ήθος σου! Είσαι ένα απλό παιδί που έχεις περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή σου και παρόλα αυτά είσαι πάντα με το χαμόγελο! Είσαι το στήριγμα μας.. Πάντα έβαζες μπροστά τα προβλήματα των άλλων και μετά τον εαυτό σου… Τώρα έχεις εμάς να σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Είμαι περήφανη για την στάση σου στο παιχνίδι τόσους μήνες ..

Τίμιος , μετρημένος, αξιοπρεπής στις νίκες και στις ήττες , χωρίς έπαρση και με το κεφάλι πάντα χαμηλά!Αυτό σε έκανε ξεχωριστό. Γι’ αυτό σε έχω αγαπήσει.

Και πόσο με έχει συγκινήσει η προσπάθεια σου σε αγωνιστικό επίπεδο ! Είσαι ο μόνος μη επαγγελματίας αθλητής αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και μας έχεις χαρίσει τόσες νίκες!!!

Αυτά που λέω είναι ελάχιστα για να περιγράψω πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Σου αξίζει που έφτασες εδώ! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για σήμερα. Σ αγαπώ πολύ και σε περιμένω», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top