Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τέσσερις νέους πωλητές

Μη χάσετε την τελευταία εκπομπή, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 18:30 στο Star!

Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30  στο Star και στο Cash or Trash!   

Σήμερα, Κυριακή 3 Ιουλίου, στην τελευταία εκπομπή του Cash or Trash, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τέσσερις νέους πωλητές, που παρουσιάζουν τέσσερα διαφορετικά αντικείμενα και την ιστορία τους! Ο  Θάνος Λούδος θα δώσει την εκτίμησή του και οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, θα τα διεκδικήσουν!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash.

Cash or Trash Δέσποινα Μοιραράκη

Ένα κόσμημα βρίσκει πάντα αγοραστές, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα καμέο. Ο Τριαντάφυλλος, αφήνει για λίγο το μουσείο γραμμοφώνου, που έχει δημιουργήσει στην πανέμορφη Ξάνθη και φέρνει ένα όμορφο αντικείμενο στο Cash or Trash, θέλοντας να το δείξει στο κοινό. Ο Θάνος Λούδος μοιράζεται για άλλη μια φορά τις γνώσεις του δίνοντας επαρκή αλλά και νέα στοιχεία, προκειμένου ο Τριαντάφυλλος να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Στην παρέα των πέντε αγοραστών βρίσκονται ο Γιώργος Τσαγκαράκης, η Άντα Πανά, ο Δημήτρης Δεμερτζής, η Ιόλη Χιωτίνη και ο Γεώργιος Καράμπελλας. Εύκολα θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς που θα καταλήξει το κόσμημα του πωλητή από την Ξάνθη, η δημοπρασία όμως παίρνει άλλη τροπή με έναν αναπάντεχο διεκδικητή. 

Άλλο ένα ιδιαίτερο αντικείμενο φιλοξενείται στο Cash Or Trash. Ο Αντώνης φέρνει στην εκπομπή ένα αντικείμενο που έδιναν ως δώρο παραδοσιακά οι Έλληνες, όταν επέστρεφαν από ταξίδι τους από την Αφρική. Το δωμάτιο του εκτιμητή γεμίζει με άρωμα από το Ζαΐρ καθώς ο Θάνος Λούδος κρατά στα χέρια του ένα διαφορετικής αισθητικής αντικείμενο, φτιαγμένο από τοπικούς ημιπολύτιμους λίθους.  Το εξωτικό αυτό αντικείμενο δίνει τροφή για ανάλυση στον εκτιμητή του Cash Or Trash ενώ η Δέσποινα Μοιραράκη μαθαίνει τον σκοπό, που εκπροσωπεί ο Αντώνης. Έχοντας όλους τους «καλούς οιωνούς» υπέρ του, ο Αντώνης προχωρά προς το δωμάτιο των αγοραστών, ελπίζοντας να ανεβάσει κατά πολύ το ποσό της εκτίμησης, που έλαβε. Πού θα μπορούσε να καταλήξει άραγε το εξωτικό αυτό αντικείμενο, με έναν λάτρη πολύτιμων λίθων ανάμεσα στους πέντε αγοραστές αλλά και με τον ιερό σκοπό  του Αντώνη, που κάνει επίκληση στο συναίσθημα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις; 

Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τον Κωνσταντίνο στο δωμάτιο του εκτιμητή  και αμέσως ξυπνούν αναμνήσεις από το παλιό γιουσουρούμ. Μέσα από έναν ιστό από κοινές εικόνες με τον πωλητή και τη μεγάλη αγάπη και γνώση για τα παλιά αντικείμενα της παρουσιάστριας του Cash Or Trash, οι τηλεθεατές παίρνουν γεύση από μια άλλη εποχή. Ο Θάνος Λούδος, έχοντας  στα χέρια του αντικείμενα της προσωπικής συλλογής του Κωνσταντίνου, επιφυλάσσει για τον πωλητή μια έκπληξη που είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο Κωνσταντίνος, λάτρης και ερευνητής του παλιού, κατέληξε να γίνει ιδιοκτήτης μιας αξιόλογης συλλογής ιδιαίτερων αντικειμένων. Οι  πληροφορίες όμως, που ακούει στο δωμάτιο του εκτιμητή για τα αντικείμενα που φέρνει στο Cash Or Trash, του δίνουν κάτι παραπάνω από μια απλή ώθηση, αφού κάποιες από αυτές δεν τις γνώριζε. Ο Κωνσταντίνος ξεκινά μια αρκετά δυνατή δημοπρασία στο δωμάτιο των αγοραστών, αν και είναι η πρώτη του, με ένα αντικείμενο που κινεί το ενδιαφέρον των αγοραστών. Με βοηθό συνδημοπράτη τον Γιώργο Τσαγκαράκη, τα αντικείμενα του Κωνσταντίνου φτάνουν σε προσφορές εντός επιθυμητών πλαισίων. 

Τι μπορεί να φέρνει ένας συνταξιούχος καθηγητής βιολογίας, εφευρέτης και λάτρης των δίκυκλων, χωρίς μηχανή, στο Cash Or Trash; Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τον Ντίνο και το αντικείμενό του, που του θυμίζει αρκετές στιγμές από τα φοιτητικά του χρόνια στην Ιταλία. Ο Θάνος Λούδος για πρώτη φορά έχει μπροστά του ένα τόσο καλά διατηρημένο αντικείμενο, αναπαλαιωμένο με τα γνήσια του στοιχεία. Ο Ντίνος δεν δείχνει να επηρεάζεται από τη χαμηλή εκτίμηση του Θάνου,  αφού εκείνος γνωρίζει τι έχει στην κατοχή του και εύχεται να το πουλήσει σε κάποιον, που θα το αγαπήσει όσο ο ίδιος. Στο δωμάτιο των αγοραστών η διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη, αφού το αντικείμενο του Ντίνου βγάζει το παιδί, που όλοι κρύβουν μέσα τους. Με την Ιόλη Χιωτίνη να επεξεργάζεται με παιδική περιέργεια το αντικείμενο του Ντίνου και τους υπόλοιπους αγοραστές να δείχνουν το ενδιαφέρον τους,  τι μπορεί να πάει λάθος;

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top