Οι 100: Σημερινοί καλεσμένοι ο Βαγγέλης Περρής και η Τζένη Μελιτά

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν - Παρασκευή 1/7/22 στις 23:45 στο Star

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευής 1/7

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε! Το νέο, πρωτότυπο, διαδραστικό, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand-up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή, ο οποίος υποδέχεται σε κάθε επεισόδιο τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται κάθε φορά.

oi 100 φισφής

Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand-up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Απόψε, Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 23:45, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, καλεσμένοι είναι ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής και η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά με captain τον Μιχάλη Μαθιουδάκη!

οι 100

Πόσοι από τους 100 είπαν τον τελευταίο μήνα σε βενζινά «γέμισε το»;

Πόσοι από τους 100 έχουν κάνει one night stand;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει!

οι 100 1 ιουλιου παρασκευή

Απέναντι από τους καλεσμένους βρίσκεται μια γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι - αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα - συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom!

Οι 100 αυτοί άνθρωποι, απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις, που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022!

Οι τρεις celebrities καλεσμένοι κάθε εβδομάδα προσπαθούν να προβλέψουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το αποτέλεσμα, που θα δώσουν με τις απαντήσεις τους οι 100. Και έτσι θα αποδείξουν ποιος ανάμεσά τους ξέρει καλύτερα την Ελλάδα του σήμερα! Ταυτόχρονα, τόσο οι ίδιοι όσο και οι 100, αναλύουν με χιούμορ τις ερωτήσεις και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες.

Μια τηλεοπτική εκπομπή που μπαίνει στα σπίτια καθημερινών ανθρώπων και μαθαίνει περισσότερα για τη ζωή τους με την πιο θετική, αισιόδοξη και χιουμοριστική διάθεση για να γελάσουμε δυνατά με τις «άβολες» αλήθειες μας και να κατανοήσουμε, τελικά, καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ελάτε να διασκεδάσουμε ανακαλύπτοντας τα χαριτωμένα, μικρά γεγονότα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως έθνος! Γιατί όλοι μας έχουμε μια μοναδική ιστορία που θέλουμε να μοιραστούμε!

Τα πιο ξεκαρδιστικά γκάλοπ αρχίζουν! Ώρα να τα πούμε όλα!

Αν θέλετε να έρθουμε στο σπίτι σας και να μας πείτε όλα όσα κρύβετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, να μοιραστείτε μαζί μας όλα όσα δεν θα λέγατε παρά μόνο στους κοντινούς σας, να μάθουμε αν παίρνετε μυρωδιά τι γίνεται γύρω σας, δίπλα σας, μέσα σας, κοντά σας...

Δηλώστε συμμετοχή! Μπορείτε να είστε ένας από τους 100. Ένας από εμάς.

Δεν περισσεύει κανείς!

Δηλώσεις συμμετοχής: https://oi100.star.gr/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top