Παπαδάκης: Μέσα στην επόμενη χρονιά θα δώσω τη σκυτάλη του Καλημέρα Ελλάδα

Τι είπε για τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του ο γνωστός δημμοσιογράφος

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει ταυτιστεί με την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Ο παρουσιαστής της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής της τηλεόρασης κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια μπροστά από τις κάμερες.

Γιώργος Παπαδάκης: Ποιο είναι το μέλλον του Καλημέρα Ελλάδα;

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να δώσει τη σκυτάλη του «Kαλημέρα Ελλάδα», αλλά θα παραμείνει στην εκπομπή. «Τώρα πια κάνω σκυταλοδρομία. Αυτό σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτή την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη. Σιγά σιγά μέσα στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω ακόμα σε ποιον, αλλά τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δε θα φύγω ποτέ από αυτή την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα ξεκινήσει κανονικά και σιγά σιγά θα γίνει αυτό. Θα παραμείνω στην εκπομπή, θα έχω τον γενικό συντονισμό, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά, το τέταρτο είναι η εκπομπή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στο «The 2Night Show».

H αναφορά στα παιδιά και τα εγγόνια του


Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε και για τον γιο του, Φοίβο, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά του και είναι κι εκείνος δημοσιογράφος: «Έγραψε κάποιος άνθρακας ο χρυσός επειδή κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα. Περίμεναν να βγει ο Φοίβος στην τηλεόραση και να τους σαγηνεύσει όλους στα πρώτα δευτερόλεπτα. Επιβεβαιώνεται αυτό, ότι είναι δύσκολη η καριέρα των παιδιών που ο πατέρας κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό».

O Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Φοίβο

O Γιώργος Παπαδάκης με τον γιο του, Φοίβο

Φοίβος Παπαδάκης: «Ένιωθα το βάρος να μην αμαυρώσω το όνομα του πατέρα μου»

Όσο για τον γιο του Ιάσονα, ο οποίος είναι καλλιτεχνική φύση και ασχολείται με τη μουσική είπε: «Ο Ιάσονας δεν ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor αλλά επειδή πήγε με έναν διαγωνιζόμενο που συνεργάζεται, είπε κι ένα τραγούδι. Ο Ιάσονας είναι καταπληκτικός μουσικός, γράφει ξένη μουσική και στίχους. Είναι κι αυτός ένας κούκλος, αλλά είναι ξανθός».

Δείτε τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη στη σκηνή talent show!

Ο Ιάσονας Παπαδάκης με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη τον Σεπτέμβριο του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Ιάσονας Παπαδάκης με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη τον Σεπτέμβριο του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εκτός όμως από περήφανος μπαμπάς είναι και ευτυχισμένος παππούς μιας και ο μεγάλος του γιος, ο Κωνσταντής του έχει χαρίσει δυο εγγόνια, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο.

«Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top