Ο Light ρίχνει το φταίξιμο στα ΜAD - Τους είχε... προειδοποιήσει!

Η ανάρτηση στο Instagram για τον καβγά με τον Snik και τις θέσεις

Δείτε βίντεο για το μήνυμα του Light από το Breakfast@Star

Σάλος έχει προκληθεί μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια των MAD Video Music Awards το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι τράπερ Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια.

MAD VMA 2022: Η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά το ξύλο μεταξύ Snik & Light

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης, «τιμώρησαν» τους εμπλεκόμενους, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα προβάλλονταν στην τηλεόραση τα τραγούδια τους, ενώ θα αποκλείονταν από τα βραβεία.

@greeklyrics_original 🥊🥊🥊 | #light #snik #beef #nerogreco #snikthehustla #fy #foryou #lyrics #greektraplyrics2 #greektraplyrics_official ♬ original sound - Greek Lyrics
Δείτε βίντεο από τα πρώτα δευτερόλεπτα του καβγά

Λίγη ώρα μετά το ξύλο, ο ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων τράπερ, ο Light, έριξε το φταίξιμο στους διοργανωτές, λόγω... ταξιθέτησης!

«Μία φορά και μόνο μία για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καβγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι "βουνά" και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο - επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ό,τι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο. Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε.

MAD VMA 2022: Light και Snik ζήτησαν συγγνώμη μετά τον καβγά τους

Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του @mad_tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Instagram.

Το πρώτο insta story του τράπερ για τον καβγά

Το πρώτο insta story του τράπερ για τον καβγά

Αμέσως μετά, ο τράπερ κοινοποίησε το μήνυμα που είχε στείλει στους διοργανωτές, προειδοποιώντας τους για τον επικείμενο καβγά.

Η Έλενα Παπαρίζου πηδάει από τα καθίσματα στα MAD για να ξεφύγει

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top