MAD VMA 2022: Light και Snik ζήτησαν συγγνώμη μετά τον καβγά τους

Έντονες αποδοκιμασίες στους τράπερς από το κοινό

Λίγο μετά τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον και τον Snik, ο Light ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, όταν ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2022 για το προγραμματισμένο του act με τον Χρήστο Μάστορα.

Ο Light στο κόκκινο χαλί το MAD VMA 2022

Νωρίτερα ο Light είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2022/ Φωτογραφία ndp

 

MAD VMA 2022: Άγριο ξύλο μεταξύ Snik και Light

Συγκεκριμένα αφού οι δυο καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους κάτω από αποδοκιμασίες, ο τράπερ ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και εκεί πάνω απολογήθηκε στον κόσμο για το θερμό επεισόδιο που προηγήθηκε με τον Snik.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιων το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά», είπε ο Light. 

Μετά τον Light απολογήθηκε και ο Snik 

Μετά τον Light ήταν η σειρά του Snik να απολογηθεί για το περιστατικό που στιγμάτισε τη μουσική βραδιά. Και στη δική του εμφάνιση τα γιουχαρίσματα από τους θεατές ήταν έντονα.

«Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας οκ; Όταν είναι θέμα ζωής πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε το φιλαράκι μας πριν», είπε κι άρχισε μετά το τραγούδι. 

Snik - Light

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top