MasterChef: Ο απολογισμός Παναγιώτη – Καλλιόπης πριν τον τελικό!

Με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό οι δυο φιναλίστ

Η αγωνία κορυφώνεται για τους δυο φιναλίστ, αφού σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του MasterChef 2022.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022


Η Καλλιόπη ή ο Παναγιώτης θα σηκώσει το τρόπαιο του διαγωνισμού μαγειρικής; Λίγη υπομονή και θα μάθουμε το όνομα του νικητή απόψε στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο (14/6), είδαμε τον Παναγιώτη και την Καλλιόπη στην προτελευταία δοκιμασία του τελικού.

MasterChef: Παλιοί παίκτες & αγαπημένα πρόσωπα στο πλατό για τους φιναλίστ!


Οι δύο φιναλίστ υποδέχτηκαν στον εξώστη της κουζίνας του διαγωνισμού μαγειρικής παλιούς συμπαίκτες τους, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των μαμάδων των φιναλίστ πριν τον τελικό!

Τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Καλλιόπη μετά το τέλος της δοκιμασίας έκαναν τον απολογισμό τους στην κάμερα του Breakfast@star για όλα αυτά που βίωσαν τους τελευταίους μήνες.

ΜasterChef 2022 Παναγιώτης

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, από τη μία πάω στους δικούς μου ανθρώπους από την άλλη δε θα μαγειρέψω ξανά στο MasterChef. Το σημερινό μου μενού το εμπνεύστηκα από τα μαγειρικά μου βιώματα. Τα πήγα περίφημα με το γλυκό. Ήταν από τα γλυκά που ήξερα. Παλιά έβλεπα το MasterChef απέξω και τώρα είναι εγώ αυτός που πάω στον τελικό. Ελπίζω να κερδίσω, αλλά είμαστε όλοι κερδισμένοι», ανέφερε ο Παναγιώτης.

ΜasterChef 2022 Καλλιόπη


«Το μενού μου είναι κυριολεκτικά… της Πόπης. Είναι τα όνειρά μου για την καντίνα και οι αναμνήσεις μου. Τα έδωσα όλα, άγχος και αγάπη και όταν είδα το αποτέλεσμα είπα χαλάλι. Όταν μαγείρευα και έβλεπα την οικογένειά μου και τον σύντροφό μου έπαιρνα ανάσα. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Οι σκέψεις της καντίνας μου όπως την έχω φανταστεί μου έδινε θάρρος. Δεν πιστεύω ότι το MasterChef τελειώνει. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά τραβάτε με κι σας κλαίω.», δήλωσε  η Καλλιόπη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top