MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των μαμάδων των φιναλίστ πριν τον τελικό!

Συγκινημένες και υπερήφανες οι μαμάδες του Παναγιώτη και της Καλλιόπης

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022 που θα διεξαχθεί απόψε στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Στο χθεσινό επεισόδιο (14/6), είδαμε τον Παναγιώτη και την  Καλλιόπη στην προτελευταία δοκιμασία του τελικού.

Τελικός MasterChef: Ποια είναι η προτελευταία δοκιμασία Πόπης - Πάνου;

Οι δύο φιναλίστ υποδέχτηκαν στον εξώστη της κουζίνας του διαγωνισμού μαγειρικής παλιούς συμπαίκτες τους, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

MasterChef: Παλιοί παίκτες & αγαπημένα πρόσωπα στο πλατό για τους φιναλίστ!


Μετά το τέλος της δοκιμασίας η κάμερα του Breakfast@star βρέθηκε στα παρασκήνια και εκεί συνάντησε τη μητέρα και τον αδερφό του Παναγιώτη.

Ο αδερφός και η μητερα του Παναγιώτη
Η μητέρα του δεν μπορούσε να κρύψει την υπερηφάνεια αλλά και τη συγκίνηση που ένιωθε για τον γιο της. «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που ο Παναγιώτης βρίσκεται στον τελικό. Η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης είναι από τα πιο καλά παιδιά του MasterChef φέτος. Ο Παναγιώτης κοιτούσε πιο πολύ τους φίλους του. Σε εμένα έλεγε “μαμά μη μιλάς”. Τώρα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χαρά μου από τότε που τον γέννησα. Συγκινούμαι που βλέπουν όλοι πόσο καλό παιδί είναι. Θα το πάρουμε. Πιστεύω ότι το έχουμε», ανέφερε η μαμά του Παναγιώτη.

Η μητέρα και η αδερφή της Καλλιόπης


«Εύχομαι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί η Καλλιόπη. Καρδιοχτυπούσα πριν έρθω καν εδώ και όταν ξεκίνησε να μαγειρεύει δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου», είπε με τη σειρά της η μαμά της Καλλιόπης και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αδερφή της λέγοντας: «Είχα περισσότερο άγχος από την αδερφή μου. Όταν την επαινούσαν συγκινούμουν από περηφάνια. Όλη η Νάξος περιμένει την Καλλιόπη να σηκώσει το τρόπαιο».


Δείτε στο βίντεο τι είπαν για τους δυο φιναλίστ οι παλιοί τους συμπαίκτες

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top