Αυτή είναι η νέα κριτική επιτροπή του GNTM!

Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών στο «Breakfast@star»

To GNTM 5 επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις! Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και αυτή τη φορά θα είναι μόνο για κορίτσια από 18 ετών και άνω.

GNTM 5: Oλική επαναφορά! Girls Only! Girl Power!

Ποια θα είναι όμως η κριτική επιτροπή;

GNTM: Είναι επίσημο! H queen Βίκυ Καγιά επιστρέφει στον 5ο κύκλο!

 

Τα μέλη της νέας κριτικής επιτροπής του GNTM 5

Τα μέλη της νέας κριτικής επιτροπής του GNTM 5

 

Σύμφωνα με όσα είπε η Τζώρτζια Γεωργίου στην εκπομπή «Breakfast@star» στις θέσεις των κριτών θα δούμε τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Το «Breakfast@star» τρύπωσε στο πρώτο γύρισμα του GNTM 5

Οι δηλώσεις των  κριτών του GNTM 5


Η κάμερα του «Breakfast@star» κατάφερε να τρυπώσει στο πρώτο γύρισμα του GNTM για τη νέα σεζόν. Εκεί συνάντησε τους κριτές, οι οποίοι δήλωσαν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το γεγονός.

«Είναι σαν να μην πέρασε μία ημέρα από όταν ήμουν στο GNTM. Δεν είχα στο μυαλό μου να γυρίσω ξανά στο GNTM 5, αλλά χαίρομαι πολύ. Έχουμε πολλές αλλαγές και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση. Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room με την Έλενα Γαλυφά. Αν δεν υπαρχει αγωνία και άγχος δε σέβεσαι τη δουλειά σου», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Φέτος θα δούμε τον Γιώργο Καράβα στη θέση του κριτή και όχι σε αυτή του coach. «Με χαροποιεί η νέα μου θέση ως κριτής και θα ανταπεξέλθω. Αγαπώ τη Βίκυ Καγιά, είναι το GNTM. Μια αλλαγή για τον διαγωνισμό είναι ότι έχει ανοίξει το ηλικιακό όριο. Δεν έχω καθόλου άγχος. Είναι μια δουλειά που κάνω  τα τελευταία 19 χρόνια».

Οι πρώτες δηλώσεις των  κριτών του GNTM 5


Από την πλευρά του ο Τάσος Σοφρωνίου δήλωσε: «Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα είμαστε οι Άγγελοι του Τσάρλι. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια. Δε με αγχώνει κάτι. Ελπίζω να το απολαύσουν οι τηλεθεατές. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα ότι κάνουμε εκπομπή μόδας και να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι τους ο καθένας με τον τρόπο του έχει αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο έχω  κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων ήταν συναρπαστική», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Στο GNTM 5 θα έχουμε και μια νέα προσθήκη αυτή της Έλενας Γαλυφά, η οποία θα είναι η hostess. Θα είναι στο family room και θα υποδέχεται τους παίκτες και τις οικογένειές τους. «Είμαι το αγχολυτικό των παιδιών πριν συναντήσουν τους κριτές. Η πρόταση προέκυψε πολύ φυσικά. Τη δέχτηκε με ενθουσιασμό και χαρά».

 

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο https://gntm.star.gr/

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top