Elif: Πότε θα προβάλλονται τα επεισόδια;

Στον 5ο Κύκλο η Ελίφ έχει ενωθεί ξανά με τη μητέρα της

Τα επεισόδια της Elif θα προβάλλονται καθημερινά στο Star στις 7:00 το πρωί! 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif στη σελίδα https://www.star.gr/tv/seires/elif

Η ιστορία της Elif

H Ελίφ, είναι ένα καλοσυνάτο μικρό κορίτσι, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου.

Στον 5ο Κύκλο η Ελίφ έχει ενωθεί ξανά με τη μητέρα της και προσπαθούν να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, αποφασισμένες να μην επιτρέψουν σε τίποτα και σε κανέναν να τις χωρίσει ξανά.

Μητέρα και κόρη θα συναντήσουν νέους φίλους αλλά θα βρεθούν αντιμέτωπες και με νέους εχθρούς, που θα κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.

Η Ματσιντέ εξακολουθεί να επιθυμεί να δώσει τις μετοχές της εταιρίας, που ανήκαν στον Γιουσούφ στην Ελίφ ενώ η επανεμφάνιση της αποξενωμένης αδελφής της, της Κιγιμέτ, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια απουσίας και σιωπής, θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Όμως ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι, η αγάπη πάντα ανθίζει και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σε αυτούς, που έχουν μέσα τους το φως για να την αγκαλιάσουν και να τη ζήσουν.

Μέσα σε όλες τις ίντριγκες των ενηλίκων, η γλυκιά Ελίφ συνεχίζει να λάμπει και να βοηθά τους ανθρώπους γύρω της να δουν την ομορφιά της ζωής.
 
Θα πάρει τελικά η Ελίφ όσα δικαιούται από τη Ματσιντέ;

Θα γίνει επιτέλους το μικρό κορίτσι και η μητέρα της Μελέκ, μέλη της οικογένειας Χακτανίρ και θα λάβουν την ασφάλεια και την άνεση, που τους αξίζουν, μετά από όλες τις φοβερές δοκιμασίες, που έχουν υποστεί;

Η σειρά προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη Σερβία, στη Ρουμανία, στην Πολωνία, στη Βουλγαρία, στην Ουγγαρία, στη Βοσνία Ερζεγοβίνη αλλά και στην Αλγερία, στο Πακιστάν, στην Ινδονησία και χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως Κολομβία, Περού, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top