Δείτε ξανά online τα νέα επεισόδια της Elif!

Οι εξελίξεις στη σειρά λίγο πριν το φινάλε του 5ου κύκλου

Δείτε πώς τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif (1088)

Τα νέα επεισόδια της Elif προβάλλονται καθημερινά στις 07:00 μέσα από τη συχνότητα του Star. Μία ώρα αργότερα, στις 08:00,  ανεβαίνουν και στο StarTV. Μη χάσετε τη συνέχεια του 5ου κύκλου και το φινάλε της τουρκικής σειράς!

Δείτε το επεισόδιο της Δευτέρας 4/7/22

Elif - Περίληψη επεισοδίου 1089

Στο Τμήμα καταφθάνουν και η Ματζιντέ με τα παιδιά της, όπου η Ματζιντέ διαφωνεί με την κίνηση του γιου της να καταγγείλει τη Μελέκ και πιστεύει ότι πρέπει να της δώσουν μια ευκαιρία να παρουσιάσει τα γεγονότα από τη δική της πλευρά. Ωστόσο, μετά τις δύο επισκέψεις που ήδη δέχτηκε η άτυχη γυναίκα, ο αστυνόμος δεν τους επιτρέπει να τη δουν.

Δείτε όλα τα νέα επεισόδια της Elif

Η Ματζιντέ παρατηρεί από μακριά την Ελίφ. Η μικρή, πληγωμένη, δεν θέλει να πλησιάσει τους Χακτανίρ και κρύβεται στην αγκαλιά της Ασλί. Εκτός ελέγχου, ο Μαχίρ εισβάλλει στην έπαυλη και ξεκαθαρίζει στη μητέρα του ότι θα κάνει τα πάντα για να αθωωθεί η Μελέκ. Η Κιγμέτ όμως δεν πτοείται: «Δεν θα σε αφήσω στα χέρια μιας υπηρέτριας. Εξαιτίας σου είναι φυλακή. Αν δεν την ερωτευόσουν, τώρα θα ήταν έξω» του απαντά με θράσος και τον αφήνει άφωνο.

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top