Ελληνίδα συγγραφέας: «Έχω κλάψει πάρα πολύ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Όσα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της συγγραφέως στην Ελένη Μενεγάκη

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες συγγραφείς τις τελευταίες δύο δεκαετίες, με το γυναικείο κοινό να της έχει ιδιαίτερη αδυναμια.

Λένα Μαντά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο και τον γιο της

Ο λόγος για τη Λένα Μαντά που με αφορμή το νέο της βιβλίο, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την ενδοοικογενειακή βία αλλά κι όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας που συγκλονίζουν τελευταία τη χώρα.

Μετά την υπόθεση της Καρολάιν, το συμβάν με την Ιωάννα Παλιοσπύρου «έγραψε» στη Λένα Μαντά

Όταν η Ελένη τη ρώτησε για το ποιο είναι εκείνο από όλα αυτά τα περιστατικά που την έχει αγγίξει περισσότερο, η γνωστή συγγραφέας εξομολογήθηκε: «Αν εξαιρέσεις την Πάτρα, που δε θα μιλήσω γιατί είναι το γνωστό κι αρνείται να πάει το μυαλό μου. Αρνούμαι. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το περάσω στο σύστημα. Ενημερώνομαι από όλες τις εκπομπές πια... Αλλά αυτό που για κάποιο λόγο που δεν ξέρω (σ.σ με τσίγκλισε) ήταν τα Γλυκά Νερά. Ήταν αυτό που δεν μπορούσα να ξεπεράσω με τίποτα. Δεν τα πάω καλά όταν έχω φανεί κορόιδο. Αυτό έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου. Όλο αυτό που έγινε, το πως ήταν στημένη η ιστορία, τα νιάτα που έφυγαν, αυτό το κορόιδεμα». 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα ελπίδας

Η Λένα Μαντά σχολίασε στην Ελένη Μενεγάκη ότι πολλές φορές η ζωή ξεπερνάει τη μυθοπλασία

Η Λένα Μαντά σχολίασε στην Ελένη Μενεγάκη ότι πολλές φορές η ζωή ξεπερνάει τη μυθοπλασία

Στη συνέχεια δε δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί: «Αυτό βέβαια που είναι πάνω από όλα, μου φέρνει ακόμα δύσπνοια ήταν η επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αυτό ήταν κάτι που... Έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα. Έχω κόρη σε αυτήν την ηλικία. Έκλαψα όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Μόνο που σκεφτόμουν τη στιγμή, όχι το μετά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top